:-((((((

26.02.2009

Ahojte holky..tak jsem si odpoledne na chvilku zdřímla jako tedka každý den a když,jsem se vzbudila začala jsem špinit :( ..sice ne krev,ale docela dost takový hnědý špinění.Vím,že se tu o tom psalo mockrát,že to nemusí nic znamenat,ale stejně mě to vyděsilo a říkala jsem si,že dokud se na mě nepodívá dr nebudu celou noc spát,tak jsem zavolala příteli..přijel z práce,ale to už špinění ustávalo,přesto jsme radši jely na pohotovost..no a stejně nebudu moct spát :( Dr mi udělal vnitřní utz a říkal,že vidí zvýšenou sliznici a nějaký myom(který je mimo dělohu,takže asi nijak nebezpečný),ale nic víc a tak mi nabídl tři varianty toho co se se mnou asi děje.
Za prvý..mohla jsem prý potratit..prostě jako už v minulosti,krátké těhotenství projevující se opožděnou ms. :(
Za druhý..mimoděložní a proto musím hned zítra ke svýmu dr,kde mě asi vezme krev a znova prohlídne,ale ted nic takovýho neviděl a proto si mě tam ani nenechal,že to není ohrožující život i kdyby se později ukázalo,že to mimoděl. je. :(
Za třetí jsem přišla moc brzy a za týden může být všechno jinak a mimi tam bude,ale pak mi jen tak mezi řečí řekl,že to je nejméně pravděbodobná možnost.
Daleko více ho zajímal můj vysoký tlak,já vím,že jsem to léčení flákala,ale myslím si,že byl dost zvýšený z těch nervů a navíc v těhu stejně musím k praktickýmu dr tak by mě na to určitě něco dal.Prostě z toho celýho vyšetření a rozhovoru mám pocit,že si myslí,že je po všem.
Ach jo holky já už fakt nevím,u mě nikdy nemůže jít nic normálně..jsem z toho už zase pěkně vyřízená.Přítel mě furt uklidnuje,že ještě není nic jistý a,že se uvidí z krve a příští týden co a jak,ale jak tenhle víkend přežiju...?..tak se nezlobte za tu slohovku a za každý povzbudivý příspěvek,zkušenost..budu ráda.

u první kontroly dal takovou přednášku, že bych si z toho odnesla, že na 99 % o miminko zase přijdu. Oni to tak prostě dělají, víš, že ti raději řeknou ty tisíckrát horší zprávy a pak raději potvrdí dobrý. Oni se tak krejou. Co kdyby ti teď řekl, že je vše ok a tys šla příští týden na kontrolu a zjistila že je všechno špatně. Bys ho zabila. Takhle si on dělá pojistku. Ze začátku nic není jistý, takhle mi to říkaj všichni.

Neboj, sto pro to dobře dopadne. Já jsem u prvního těhu taky pořád špinila a chvílema i krvácela. A moje mamka měla ms až do 4 měsíce. Tak nevěš hlavu a starej se o sebe jako pořádná těhulka. Pusť si nějakej uklidňující filmík a válej se doma. Rozhodně se vykašli na práci a cokoliv jinýho. Prostě lež v klídku v teplíčku a nech se od chlapa obskakovat.

Bude dobře, musíš věřit :-)

Berusko, neboj se! Neblazni, kdyz ti tohle rekne nejaky Dr. Pockej si na svyho a uvidis. Ja pri prvni tehu taky zacla hodně špinit i v den MS, pak jeste dva dny a uz nic ... a volala jsem dr. a ta rekla ze pokud to neni krev, tak to nic neni! :P Tak se netrap a dej vedet :ww:

co to tady smankote ctu za trapeni,ktere mas.. :( Lidu,vim,ze zadna slova te ted neuklidni dokud nebudes zase u Dr. a neuvidi tam co tam ma videt,ale osobne si myslim,ze je jeste opravdu brzy a mimisek se tam schovava.Obrn se ted svatou trpelivosti a urcite to bude u doktora dobry..Ty zacatky jsou nekdy sileny pro spoustu tehulek a hlavne to cekani co kdy a jak..Strasne moc na tebe myslim a drzim palecky!!!!

neboj, bude to dobrý :k:
že nic neviděl může být i protože je to slepouš ;) Určo tam mimí je a jen je zatím maličké. Navíc testy by ti řekly.... Takže si nezoufej, vše je v normě. :one: :a:

Tak už děvčata nešpiním vůbec,pro trošku klidu jsem si byla koupit ještě testík..měli jen nějaký Gravitest a ten je taky pěkně pozitivní...pak jsem s miláčkem odpočívala u tv a za chvilku se chystáme jít spát.Jsem už celkem klidnější tak doufám,že zaberu a ráno po kontrole bude vesleji..moc doufám.Hezkou noc a děkuji za povzbuzení..ještě,že vás tu mám :k:

Ahoj Lidussinko, je mi hrozně líto, že máš takové starosti. Zkus se uklidnit, určitě je tam miminko. Na UTZ bylo ještě brzy. Já jsem šla asi 4 dny po vynechání MS a byla vidět jen zvýšená sliznice a za týden mi už DR potvrdil těhotenství. Určitě to bude varianta 3.
Moc držím pěstičky a budu na tebe zítra myslet. Drž se holka.

Ahoj Liduš, takový starosti a trápení. To mě moc mrzí. Držím palečky, ať je to jen nějaká "hloupost".

něco napovida(je tam těhu),asi jsi měla jenom opožděnou ovu proto tam nic nebylo vidět,mrzi mě že maš chudačku nervy,hodně jsem četla že těhu přišli na kontrolu a tam nic,dr.řekl přijďte za tyden.....a bylo to tam.A nikomu podtvrdily těhu ješte později,zlatičko držim palečky

kazdopadne bez zitra ke svemu dr. ....
s tim mimodeloznim je to laicky receno takto: lehni si na zada, uvolni brisko a prsty mackej na prave i leve srane v podbrisku, pokud nic zvlastniho neucitis je to ok....kdyby to bylo mimodelozni pri takovemto zmacknuti bys citila nahle pichnuti....nemyslim ted ale bezne boleni podbrisku ale pichnuti na zaklade zmacknuti briska.......
pevne verim ze to bude v poradku, ty zacatky jsou takovy nervozni ale drzim mooc pesticky....

Děkuji holky,snad to opravdu bude v pořádku..posledně dr neviděl ani tu zvýšenou sliznici a těhu okamžitě vyloučil až krevní test ukázal,že tam nějaký bylo.Tak uvidíme,snad mě můj dr uklidní,protože na tý pohotovosti se mě zdají doktoři takový drsnější.Hned je mi líp jak jsem se vám vypsala a určitě vám hned ráno napíšu co a jak :)

Ahojky Liduško..... teda ty máš trápení holka :( .... budu na tebe moc a moc myslet a držet ti všechny pěstičky, aby to byla ta třetí možnost a mimísek tam byl pěkně zavrtanej :e): .... vím, že to ti asi moc nepomůže, ale bohužel nevím, jak víc ti pomoct, ale věř, že jsem s tebou a moc na tebe myslím kočko...drž se a dej určitě vědět, jak to dopadlo.....

Liduško, možná to nebude tak horké, jak to vypadá. Snaž se myslet na hezké věci. Když budeš myslet na to špatné, tak by to mohlo ublížit mimíškovi. Jinak na tebe budu zítra myslet a držet ti pěstičky, aby to byl jen planý poplach.

Ahojky Lidu,
ale honem si přestaň dělat starosti :)
Mě byl vidět mimísek na UTZ až v 8 tt a taky jsem špinila.Je to prý od toho,jak se mimisek zahnízďuje.
Nic není ztracenooooo.
Chce to jen pevné nervy (já vím,se mi řekne viď?)

tak to mě mrzí, že máš hnedka takovéhle starosti :(. Ale pevně věřím, že je to varianta č. 3 a mimísek se jen pěkně schovává, aby ses na něj těšila o to víc. Vždyť tady poslední dobou bylo víc holčin, kterým doktor hned mimíska neviděl a pak tam nakonec byl ;) . U Tebe je taky, uvidíš :). Držím pěsti, ať se brzo ukáže, lumpík jeden :)

ahoj zlaticko to me moc mrzi ze mas takove starosti :( ale neboj vzdyt testik jsi mela pozitivni teprve pred par dny :) nechapu ze te takhle strasi, vsechno bude vpohode jako to slaboucke spineni byl potrat to je podle me uplna blbost :) takze hezky odpocivej tehulko a hlavne nestresuj :)

Zlatiiiii nebuuuuj mimousek tam urcite bude... Myslim na tebe a nebuj to vsechno zvladnes a pristi tyden se budes zase jen a jen radovat z dobrych zprav ktere ti pan DR povi...takze neboj a drzim moc moc moc pesticky berusko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka