:-(

20.01.2009

Ahojky deníčku,
nevím jestli to je tím počasím nebo čím, ale nějak mě potrefila docela pěkná depka. Jaksik se dostavilo náročné období....moje šílené těšení na výplatu a na to že konečně koupím té naší proncezně nějakou výbavičku je v háji, protože jsem tento měsíc nedostala ani korunu, protože vedoucí jaksik neposlala můj lístek od doktora tam kam měla :-( tak jsem docela zvědavá jak tento měsíc přežijeme. A ktomu všemu ani nestíhám dělat zkoušky do školy....Jo hold, to je tak když se naslibuje mopoc ostatním....
No tak si zase po dlouhé době připadám úplně k ničemu a docela bych i bulela. Doufám, že s končícím ěmsícem skončí i tohle.... :\\:

In reply to by white_tie (neověřeno)

:°: Děkuji moc, tak jsem to sice nemyslela no.....o to se nebojím, že nic nebude, to zase ne. Příští měsíc odložím i za tento no....Jenom víš jak, jako nedočkavá matka čekatelka, bych už taky chtěla něco obstarávat a mít doma ve skříni a tak...šak víš jak to je :00:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Jj, to je taky pravda :) šak taky klidně můž přispět.
to je fakt, celkem pohodová investice, která by stejně byla, takže je to vlastně fuk, jestli teď nebo pozdějc....
Jj, jsem taky koukala, že v Tescu je spousta věciček a teď tam mají i nějaké slevy, tak vyklepu prasátko a asi taky někdy koncem týdne vyrazím 8)

ahojky, neboj, bude líp.. mě se loni stalo to samé.. nejdřív mi dr. napsal špatný lístek a pak šéfová poslala papíry pozdě a tak jsem byla myslím 2 nebo 3 měsíce bez peněz.. pak mi poslali 22 tisíc najednou :///: buď silná, bude zase dobře! a k ničemu nejsi, neboj! :k:

In reply to by Martii

No tak naštěstí mám teda úžasného chlapa, který ušetřil tento měsíc docela pěkně (i když nevím jak se mu to povedlo a původně to prý měly být koruny na kočár), tak mi pomohl a splátka je splacena. :P A teda musím říct, že i paní v bance byla hodně ochotná a chápavá.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka