Kubik 31.1.2013

31.01.2013

Ahoj vsem :a: rada bych se pochlubila...Dnes 31.1.2013 v 2:25 se nam v Neratovicke porodnici narodil sun Kubik presne na prvni termin,je to chlapak 51cm 3 770gramu. Více o mém porodu az nas pusti domů. Držím palce vsem ! :one:

Ahoj holky,vsem Vam moc dekuju za gratulace. Musim napsat ze Kubasek je naproste zlaticko,porad spinka,konecne mame nadstandard tak si uzivame soukromi,tatka jezdi kazdy den.Kubi se nadherne prisava,zatim jeste nemam mlicko,tak jsem zvedava kdy se zacne delat,to pak bude teprve basta ;) Doufam,ze v nedeli nas snad pusti domu :a: Vsem Vam drzim palce at uz to mate taky za sebou a pak uz jen budete ocmuchavat ty nase vonave miminecka,je to nadherne a opravdu to stoji za to :€s€:

Teda to byl fofr! Moc gratuluji a přeji hlavně zdravíčko oběma! :h: Zrovna jsem sem chtěla psát, které z únorčátek asi přijde na svět jako první a ono ejhle, ty jsi vyhrála! Tak teď už si malého jen užívej a další z nás snad budou následovat. :)

Kubíčku vítej na světě :///: hodně zdravíčka Tobě i mamince :one: . Velká gratulace a ať se Ti na světě moc líbí :one: :) . Budu se moc těšit na info o porodu + nějakou tu fotečku :///: :one: :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky