Jaký cukr?

02.12.2011

:) ahoj všem,
dnes jsem se vrhla do zadělávání na tsta. Ale došel moučkový cukr, bude hodně vadit, když dám místo něj krystal? Zkoušela jste to některá?
Děkuji a přeji také příjemné pečení :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

když dělám perníčky tak cukr, heru a med hodím do kastrolu a zahřeju za stálého míchání dokud se nerozpustí, je mi fuk jaký mám cukr. pak to nechám zchladnout a tuhle hmotu smíchám s moukou atd.
takže stejným způsobem si můžeš taky pojistit dokonalé rozpuštění, rozložení cukru.
:a:

Kamarádka dělá "domácí moučku" kupovanou už prý nebere vůbec a rozmixuje krystal, je prý pak pěkně nadýchaný, nehrudkovatý a tak, takže jestli mnáš možnost, rozdrť to na prach ;)

ty jo nevím,také jsem nad tím přemýšlela,aby v tom krystal nedělal neplechu,a zkoušela si ho trochu rozmixovat,třeba by to pomohlo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka