SPLNĚNÝ SEN

20.01.2009

Ahojky holky,

ještě před týdnem by mě ani ve snu nenapadlo, co tady dneska budu psát. V pátek 16.1. 2009 jsme šli na ples. Schatzeli do mě tak trochu hučela :///: ať si zkusím udělat citlivý testík, abych věděla jsetli můžu pít. Celou dobu co jsem byla v práci jsem nad tím uvažovala a nakonec jsem si cestou z práce koupila test RapiClear. Přijela jsem domů v pět a zavřela se na wc, kde začal můj experiment. :s: Nejdřív se na testíku nic neukazovalo a já jsem si tak řekla, no tak vylez potvůrko jedna. A ona na mě fakt vykukla. :00: Utíkala jsem pro mobil a hned fotila a poslala MMS Schatzeli, Andělíně a Hanikovi (nějak jsem ji v té euforii zapomněla napsat), jestli už nejsem magor a jestli ji vidí taky. Viděli jí i ony a já jsem málem padla na prdel. :s: V tu chvíli mě napadlo, ty vole já budu mít mimíska!!! Uvažoval jsem nad tím jak to oznámím miláčkovi. Chtěla jsem mu něco koupit a říct mu to v sobotu, ale cestou na ples jsem to nevydržela a řekla mu to. Byl nadšený a celý večer jsme se na sebe culili jako blázni :///: a přítel se poprvé co jsme spolu zpumprlíkoval, ale i tak byl ke mně celý večer moc milý. Zatím to ještě nikdo kromě vás neví. Rodině to chceme oznámit na narozeninách mojí mamky až budeme mít za sebou kontrolu.

Moc se omlouvám, že jsem se tak rozepsala, ale pořád tomu nemůžu uvěřit.

P.S.1 fotky testíků jsou ve fotogalerii v zajímavostech

P.S.2 čajík na neplodnost opravdu funguje!!!

P.S.3 můj vítězný graf http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=64903/nummer=2

Juuu Dadisku tak mocinky gratuluju tehulinko....Opatruj se.... Pilas cajik od Jukla?dnes by mi mel taky prijit....:-) tak jsem zvedava...

zdarec maminooooooooooooo...tak ted uz teda oficialne gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu at zije cajik..:-)))))))))))))))))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka