Těhotenské příznaky

13.01.2009

Zdravím vás milé těhulky,
i já se k vám hlásím s potvrzeným 6tt. PM 2.12. u lékaře jsem byla poprvé 5.1., na další kontrolu jdu 20.1., takže se moc těším, ale také strachuji. Příznaky jsem měla velmi brzy, kromě vynechání menstruace - únavu, nevolnosti, píchání v podbřišku a hlavně bolavá prsa. To vše do 5tt pak mě prsa přestala bolet a ostatní příznaky se zmírnily a mě to dost znervózňuje. Máte, milé maminky, některá podobnou zkušenost? Jelikož k lékaři jdu až za týden, chtěla jsem to tady probrat s vámi. Předem děkuji za informace.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji moc za podporu. No také sleduji každou maličkost a každé píchnutí, to budeme mít asi všechny stejné. Držím pěstičky a přeji bezproblémové těhotenství. Kdypak jdeš na další kontrolu? V út pisnu jak jsem dopadla.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

také mám ten pocit, že prohlídky u lékaře se pro mě staly jediným smyslem všedních dnů. Jinak je to stres a strach.

Tak to já měla taky jen bolesti v podbřišku a citlivá prsa,ale jinak mi vůbec nic nebylo. Taky jsem měla strach,že není normální,když mi není špatně a tak,ale každá to má jinak a já jsem ráda,že jsem žádnýma nevolnostma netrpěla,ani jsem nebyla citlivá na vůně a pachy,prostě jak kdybych těhu ani nebyla. Ted už jsem 32tt a nemůžu se dočkat až porodím,udělalo se mi dost špatně vlastně až minulý týden a bylo to hodně krutý,takže jsem ráda,že mi nic nebylo. Užívej si to.

In reply to by ZUJO

No ted už mi to tak neutíká,navíc jsem byla asi od 10tt doma,ale práce mi nějak nechybí,spíš ty lidičky okolo. Taky už se těším,až svoji malou princeznu budu mít v náručí,ale na druhou stranu mám poslední dobou docela depky z porodu a tak. Jsem těhu poprvé,tak nevím,co mě čeká,ale to má asi takhle každá. Hlavně si to užívej a moc se nestresuj,i když já plašila před každým vyšetřením a ani ted nejsem klidná.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji moc za uklidňující informaci a omlouvám se pokud budu příliš vlezlá. Koukala jsem Ti do profilu a jsi již v 5. měsíci. Já mám obavu, zda mi vůbec narostou prsa, když jejich citlivost ustala. Sledovala jsi Ty nějaký nárůst, i když Tě prsa, stejně jako mě, přestala brzy bolet?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No přiznám se, že by mi nevadilo, kdyby mi prsa vyrostla, hlavně přítel by měl Vánoce hihi. Nicméně máš pravdu,hlavně, že mléka bude dost. Říkám si, že každá fáze těhotenství má to své, ze začátku se strachuješ, aby se to vůbec povedlo, aby se nic nezakřiklo a jen co máš trochu jistoty, tak si začneš uvědomovat, že si zapomněla na celý porod jako takový. To teď vůbec neřeším, spíš se teď těším až to řešit budu. Také na sebe dávej pozor a užívej si těhulkování.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji moc za uklidňující informaci a omlouvám se pokud budu příliš vlezlá. Koukala jsem Ti do profilu a jsi již v 5. měsíci. Já mám obavu, zda mi vůbec narostou prsa, když jejich citlivost ustala. Sledovala jsi Ty nějaký nárůst, i když Tě prsa stejně jako mě přestala brzy bolet?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka