Natalka 10mesicu

09.01.2009

posilam nejake fotky,dlouho jsem neposlala tAk to napravim ;)

Téda, to je ale šikovná pronceznička :qu: :one: :girl: Je krásná a šikovná - to se jen tak nevidí ;)

Holčička je krásná, ale je to chodítko opravdu nutné? V současné době je pediatři naprosto nedoporučují.

In reply to by Romana

tot choditko diteti nic nenici - nedoporucuji se ty kam to dite posadis :) o tohle se jen opira kdyz chodi takze aspon nad tim deckem si nenicis porad zada :D Ps: zeldi jeste ze sem ho ja nekupovala - byly by to vyhozeny prachy - mala na vanoce uz tapkala jako diva :!k:

Ahoj Zeldo. Natálka je super, A těch hraček a udělátek, co má :) Tu kytku, co má v postýlce máme taky, ale červenou. Líbí se mi ten kolík, co se na něj dávají ty kolečka. To je dobrý, to musím pořídit :one: Natálka roste před očima :h:

In reply to by Zuzu

Jojo hracek ma hrozne moc,a to tam nejsou vsechny.jeste pulka je v tom ruzovem praseti co je za ni :s: Jo a ta kytka,mame dve.ale mensi,a ta vetsi jeste hraje je to ptakovina ale na postylku se to hodi.Jinak mas pravdu ze roste..Hrozne to leti :00:

šťastná holčička. Můžu se Zeldi zeptat, co je to za hračky ve vaně?Ty přísavky a ta chobotnice?Moc se mi to líbí

ivka222

já už nechci žádné fotkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :00: :00: :00: :00: :00: :00: :s:

Ahoj, pěkný fotečky, Natálka je kočka. Máme stejný chodítko, malá si pořád pouští tu písničku a všechny předměty co najde tak hází do tý díry jak to pak hraje. Zatím ještě za tím nechodí, hrozně jí to ujíždí, kdyby jsme jí pustili tak si rozbije nos, ale je to sranda jak s tím chodí s naší pomocí, vypadá jak když oře pole :s:

In reply to by foxi1

ahojky foxi.jojo mala si vzdycky klekne,pusti si melodii a pak si u toho stoupa,je to neuveritelne melodicke dite :s: a s tim oranim pole jsi me rozesmala :!k: to me nenapadlo,ale fakt to tak vypada

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka