aktuální naše fotky-13.měsíců

07.01.2009

Tak takhle vypadají ti naši raubíři ve 13. měsících :h: :h: . Jsou to naše zlatíčka, ale chodit se jim nechce :n: , asi vědí, že se v životě ještě hodně natapkají, tak to co nejvíc oddalují :c: .

Ahoj janku, máš moc krásné diblíčky :c: prostě k zulíbání :c: a máš taky mojí poklonu, že zvládáš dvě dětičky najednou :qu: :qu: :qu: já jsem z jedné rošťandy večer úplně na odpis :00: tak přeju mamko pevné nervy a vám všem pevné zdravíčko :a:

Jééééééé tady jsou moje nejmilejší dvojčátka :\x: No děcinka Vám to tááák slušinkuje :c: :c: :one: :one: A maminko ty nebuď smutná,páč jak se ti budou rozbíhat na všechny strany, tak nevim nevim,jak je budeš odchytávat :jawdrop: :s: :s: :s: :a:

In reply to by rena2

Reni děkujeme moc, jen jak se vzbudí, hned jim to vyřídím :c: . Já včera neměla nervy odepisovat. Než se mi otevřel blog, tak by vyrost kedluben. A tak to víš, že je mi to občas trošilinku líto, že ještě neběhají, kort když slyším " oni ještě nechodí"???????, ale pak si řeknu at mi každej vleze na záda, mají svoje vlastní tempo a ještě se v životě naběhají.... :s:

In reply to by janek

Nic si z toho nedělej,každej je jinej a jak říkáš,každý má svoje tempo. Já jsem z toho šnečího tempa taky na palici,ale stíhám aspoň přečíst nějaké zprávy či drby ze světa. Jak se tak dívám,tak tu stejně není nikdo z naší bandy a všichni už asi chrní...hm :?

janka.82

Ahojky Janku. Máš moc krásné dětičky :h: :h: :h: Kamarádka má taky dvojčátka a začli chodit na 14 měsících ;) :a: :a: :a:

In reply to by janka.82

Ahojky, moooc děkujeme :c: :k: :c: , oni ty dvojčátka bývají trošku pomalejší. Přeci jen na každýho nemám tolik času, jako vy na to svoje jedno zlatíčko :h:

kouzelný dětičky :c: musíš být hrdá maminka takových dvou štěstíček :-) manža chodil ve 14 měsících, máte ještě chvíli čas, každý prcek je jiný.. :c: pusinky prckům

jo a chci se zepat na ty koníky na poslední fotečce, odkud jsou a za kolik?

In reply to by Martii

Děkujeme Martii :k: :c: , to víš že jsem pyšná a když mi je někdo takhle pochválí, tak se úplně nadouvám :!k: :dance: .
Na koníky se ti zeptám, dostali je od tety k vánocům, tak nevím. Jo a jsou to teda jednorožci, né koníci :) .

ivka222

Jurášek už běhá po celém bytě,občas ještě chlamstne na prdel :s: ale den ode dne je to lepší a dokonalejší :one: je to úžasný a musíme dávat pozor aby jsme ho nazašlápli :s: máš nádherné děti a číší z nich klid a spokojenost(že by jenom na fotečkách? :///: )a jak je Janečku??jak to pořád zvládáš?

In reply to by ivka222

Iví mooc děkujeme :k: :k: :k: , ani jsem nepostřehla že je Jurášek už chodec, dodatečně moc gratuluji, je to fakt moc krásnej a ještě ke všemu šikovnej chlapeček(po kom asi je? :s: ). Trošku mě mrzí, že děti ještě neběhají, ale myslím, že jim snad nic neuteče když se o pár měsíců zpozdí. Jinak jsou moc šikovní, breptají o 106 až mi kolikrát třeští hlava, motoricky taky všechno možný jen to chození. Jsou to poserové a bojí se toho stolu pustit, aby udělali svůj první samostatný krůček. Mamka je sice nedočkavá, ale všechno příjde.. ;)

jsou to fakt brouckove... jen uzivej ze netapkaj... az prijdou na to ze se da chodit a behat, natoz ze jde bezet kazdy na opacnou stranu nez je maminka, jeste zavzpominas jak to bylo hezky kdyz jen lezeli :D :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkujeeee a taky posílá broučkům pusinky :dance: :h: jinak se nic neděje že nechodí, některým to jde rychleji, některým pomaleji, malá už umí i utíkat, ale za to nemá ani jeden zub :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky