Hami kaše

28.12.2008

Ahojda, potřebovala bych poradit, Daneček mi poslední dobou špatně spí, budí se každou hodinu a chce kojit. Rozhodla jsem se pro kaši (brzy už mu bude 7měs., takže snad to vadit nebude). A teď nevím, koupila jsem kaši od Hami s banánkem a zaskočilo mě její příprava...jak ji připravujete vy? A taky můžu mu ji dát z flašky? Nebo musí papat ze lžičky, prosím poraďte...Díky moc, moc... :k:

Já jsem ze začátku dávala Majdince jen Nutrilon kašičku rýžovou... :one: , pak jsem koupila Sunarku Banánovou, ta byla taky celkem dobrá, ale hoodně mooc voněla tím banánem... :O .Pak jsem zkusila Hami, myslím, že to byla Jablíčková, ta byla zase dost řídká, musela jsem tam dát až 6lžiček a na chut, no noc moc... :n: a nejhorší byla Sunarka na noc, pro větší zasycení, to byl hnus fialovej... :00: , to bylo jak vápno... :///: a vůbec se to nedalo dělat podle návodu, bylo to strašně mooc husté, že se to nedalo ani rozmíchat.Ted nedávno jsem koupila v DMku kašičku, od té jejich značky a ta je celkem dobrá.. ;) .No a dnes jsem u nás v Plusu koupila Nutrilon rýžovou za 39,90kč.... :one: :one: :one: .Vzala jsem 6krabic... :s: .Od začátku jí dávám lžičkou,jen jednou jsem dala z flašky a to jen pro to, že jsem jí udělala moc řídkou.

Já dávám kaši jen lžičkou, ať si malá na flašku pomalu odvyká. Do flašky musíš hodně naředit a ještě mít v dudlíku velkou dírku. Nám to, ale pro lepší spaní moc nepomohlo, je to pořád stejné a navíc prckům kaše ze začátku moc nešmakuje. Musíš vydržet.

Určitě není brzo, my začali dávat asi týden před 5. měsícem na doporučení doktorky, a kašičky jsou již od 4. měsíce. Normálně sem si převařila vodu, tu nalila do mističky, nechala zchladnout, zamíchala tu kašičku a baštili jsme lžíčkou. Pkud ji budeš chtít udělat do flašky, tak budeš muset udělat o dost řidčí, protože když je děláš přesně podle návodu jsou opravdu dost husté. Jinak my se taky často budili, ale nepomohlo nám to, tak snad vám ano :)

In reply to by natalliev.

Jo jo, papali, ale moc nám nechutnala. Tak jsme pak zkoušeli od Hipu, ta byla ale méně sladká, takže taky nebyl žádný úspěch, tak sem musela míchat s přesnídávkou, aby něco snědl. No za týden nám bude 6. měsíců, tak už mám doma koupenou Sunarku s medem, tak vyzkoušíme tu, hodně maminek tu psala, že dětem docela chutná, tak uvidíme :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka