Podpora partnera

02.12.2008

Ahoj snažilky, budoucí i současné maminky :)
chtěla bych se Vás zeptat, jak to máte s podporou svých drahých poloviček, pokud se Vám miminko hned tak nedaří. Jestli to nechávají na Vás, vůbec se s Vámi o tom nebaví....nebo naopak jsou Vám podporou, papkají vitamínky, ochotně absolvují vyšetření...
U nás je to tak, že manžel ochotně dlabe vitamínky či jakékoli jiné lektvary, které mu podstrčím :\x: , každé ráno mi pod nos strká teploměr, abych si mohla změřit BT /protože jakmile zazvoní budík, já ho zaklapnu, přetáčím se a spím dál :j) /, vyšetření nás čekají až příští rok, ale vypadá to, že ani s těma nebude mít manžel problém.
Ráda bych si udělala představu, jak to funguje v ostatních domácnostech, zda jsme šedivý průměr či vyjímka, která potvrzuje pravidlo :) Možná by to mohlo zajímat i ostatní snažilky :\x:
Moc děkuju za reakce a přeju všem krásný, ikdyž zamračený den :s:

taky mám manžu úplně suprovýho...Když se nám zadařilo před šesti lety poprvé, nechala jsem ho schválně zavolat na gyndu pro výsledky a byl to ON, kdo mi volal, že budeme mít mimi :o))) Pak se mu poštěstilo i u porodu, kvůli komplikacím jsem musela na akutního císaře, uspali mě a tak to byl opět ON, kdo věděl, že se nám narodil krásný chlapeček (pohlaví jsme si nenechali říct) a byl taky první, kdo si ho pochoval...byla to odměna za tu pozornost a strarost o mě celých 9 měsíců... :dance:

Tak to já teda ne, bohužel. Můj Jirka se do ničeho takového aktivně nehrne, když se to má týkat jeho, tak se zabrzdí a nic, když se to týká mne, tak jakš takš podporuje. Občas si říkám jestli je to takto dobře. A pak si řeknu, že kdyby se těhu zadařilo a pak třeba i on couvnul, stejně bych byla moc ráda za mimi i když by mi moc bylo líto. Ale myslím max na 1 promile, že by couvnul, spíš naopak, určo bychom se pak vzali. No, ale to nic. Přeju všem hodně zdravíčka, štěstíčka, předvánoční stresy pryč a k Vánocům všem přeji // na tt.

já bych ty naše snažílkovací zážitky bez partnerovy podpory rozhodně nezvládla ... po posledním neúspěchu se vyšetřením nebrání, o všechny výsledky se dost aktivně zajímá, razí teorii, že až to budem zkoušet příště, tak na to půjdem vědecky (akorát ještě nevím, co si pod tím představuje) a už dneska mi radí, na co všechno se mám zeptat, až půjdu za čtrnáct dní na kontrolu ;)

In reply to by slunicko2000

obávám se, že vzhledem k cenám odborných vyšetření by asi nestačilo říct odborníkům "víte já k vám přišla, protože manžel trvá na tom, abyste otestovali, jestli je se mnou všechno v pořádku" ... bez doporučení z nemocnice by mě vůbec neřešili ... a to mám ještě štěstí v neštěstí, že jsem narazila na samý rozumný doktory, protože ty vyšetření, který mi teď dělají, se standardně dělají až po třech neúspěšných těhu :n:

Koukám, že tu všichny máme štěstí na chlapy, ten můj to se mnou taky prožívá a kdyby bylo na něm, šli jsme do snažílkování i dřív ( je o 9 let starší), ale já chtěla být ještě chvíli v práci. Teď se snažíme druhý měsíc a zatím jsme v klidu, ale myslím, že kdyby mělo jít do tuhýho, tak půjde na všechny vyšetření, jen aby se už dočkal mimíska. Doufám, že se nám všem tady brzo ukáží //, teď před Vánoci by to bylo úžasný.Hanča

Zdravím tě Sluníčko,já bych to ted vzala zase trochu z jiné stránky,můj manžel je takový,že na mimi jsme se domluvili společně i se na něho(ni) moc těšíme.Ale pravdou je že zůstává nohama pevně na zemi,když se mi MS náhodou opozdí,mě to hrozně moc pomáhá v tom,že se na těhu neupínám tj.(neletím hned do lékárny pro test...).Jinak vitamínky baštíme oba a dáváme tomu stále volný průběh.Zatím ahoj. :a:

In reply to by Mimčo

Ahoj Mimčo (hezké a stylové :) ,
určitě je důležité, aby stál někdo nohama na zemi (nám se to daří střídavě :) ), ale už to, že víš, že Tě manžel podpoří ať se děje, je moc fajn :)
Hezké snažilkování :a:

ahoj slunicko :) my se taky snazime teprve prvni mesic a ten muj je uplne skvely, mimco nejdriv moc nechtel (jsme totiz jeste mladi), ale nakonec souhlasil ze tomu nechame volny prubeh. Do niceho jsem ho nenutila uz jsem o tom nemluvila, prisel sam s tim ze bysme to mohli zkusit. A ted je uplne super podporuje me, ale nikam nespechame, takze nohy nahoru apod. nezkousime. Ja si merim BT :one: no tak se mej pekne a at se brzo zadari :) papa :a:

In reply to by Heluska11

Ahoj Heluško,
úplně s Tebou souhlasím, ideální je tomu všemu nechat volný průběh, alespoň nějaký čas :) Stresovat se člověk bude stejně dost a dost pokud by se to nepodařilo :(
Přeji Ti, co nejdříve pozitivní testík :\x: a stále pohodového chlapa vedle sebe :°:

Ahoj Sluníčko,kde jsi byla takovou dobu :-) :a: :a: moc tě zdravím:-) dnes jsem řekla Miláčkovi jestli by mi koupil až půjde z práce ten kontryhelový čajík a říká mi a to budu pít i já? :qu: :qu: :qu: :qu: tak to mě rozesmálo :-) já mám teda podobného partnera jako Ty :s: :s: :s: je pozorný a má snad všechno co bych si mohla přát :\x: :\x: :\x: tak se zase ukaž a dřív ju :a: :a: :a:

In reply to by powynka

Ahoj Powynko,
taky Tě ráda vidím :\x:
Skolila mě jakási chřipka, tak jsem nebyla schopná ničeho :(
Tak vidíš, jestli chce miláček upravit menstruační cyklus, ať si klidně dá :°: Já ho pít nemůžu, mě to zase totálně cyklus rozhodilo, tak mám alespoň nějaké bylinkové kapičky /jsou hnusný, ale věřím, že pomůžou :) /
teď už tu snad budu častěji :)
A co u tebe, nějaké pozitivní novinky :ww:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Miško,
to se máte, že jste na začátku :) To si to pořádně užívejte, držím palečky, ať se Vám to, co nejdříve povede :\x:
Je moc dobře, že máš takovou podporu, je lepší být na všechno 2, jak už psaly holčiny, poloviční starost, dvojnásobná radost :j)

Manzel je skvelej chlap a jsme na vsechno vzdycky dva at v dobrem,nebo ve zlem a zni to jako pohadka :) a taky to nekdy beru jako samozrejmot,ale nemelo by to tak byt.. :n: :) Jsme vzdy na vsechno dva at v tehotenstvi,u porodu,nebo pri revizi,ktera se mi nedavno stala a porad jsme spolu a vzdy budeme :h:

In reply to by slunicko2000

Bylo hodne zle,ale uz je zase dobre a dokonce jsem dnes vyzvedla ovu testy na poste a manzel se me porad ptal a uz jsi tam pro ne :s: byla??Mame to doma slunicka,ze,Slunicko? ;) Slunicko,preju vam at se vam brzy zadari a jste mooooc stastni :k: :a:

Ahojky,tak u nás to je tak,že přítel mě podporuje jak může.Sám má podle vyšetření spermie nadprůměrný a přesto začal papat vitamínky,nosit jen a jen trenky a když se zmíním o ovulaci tak hned chce jít na to,ptá jestli jsem pila čajík a nezapoměla vitamínek. :s: Tak jsem ráda a nepřipadám si,že jsem na to tak úplně sama :) Jinak o tom všem hodně diskutujeme..sám se o tom pak baví se známýma a s jedněma,co mají za sebou umělý probíral postupy a ap.Prostě už je nakažený ode mě :s: Akorát poslední dobou už moc nechce slyšet o testech,že to mám nechat být,že když se zadaří poznáme to včas..asi,že jdu v lednu na tu laparo,tak to chce nechat úplně být.Tak jsem si zatím žádný testy nekoupila a jeho klid se tak nějak přenáší i na mě.Je to moje zlatíčko :h:
Hezký den :a:

In reply to by Lidussinka

Ahoj Liduško,
koukám, že máme samé úžasné chlapy :)
S testíkama to taky vždycky nevydržím (ale radši o tom manželovi ani neříkám, aby nebyl zklamaný), jakmile je pár dnů do MS, zkusím to, je tam jedna / a je mi zase smutno :\/:
Moc držím palečky, aby Ti ta laparka vyšla a měla si na testu // :ww:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,
jsem ráda, že tu podporu partnera nás má víc :) Taky to občas beru jako samozřejmost, ale pak my dojde, jak velké mám štěstí!
Moc hezky si to napsala :°:

Ahoj sluníčko. Určitě podporu v partnerovi mám,což jsem vůbec nečekala. :///: V ždy když obrečím MS příjde za mnou a řekne mi:neboj jednou se to podařit musí,a asi to tak má být,že nas čekají jěště v životě jiné překvapení.Je i dokonce pak ochoten jít i on sám na vyšetření,což jsem koukala jako blázen. :one: :one: :one: Fakt mě překvapil a jsem za to ráda,že má tak skvělý přístup.Takže chlapi ze sebe dělají tvrďáky a přitom umí pěkně vše otočit,což je velmi dobrý přístup,a za to chlapi potřebují velikou pochvalu :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

In reply to by janca23

Ahoj Jančo,
tak to je úžasný :) Je to úplně jiný pocit, když jsou na ty starosti dva :qu:
U nás si o tom taky vždycky popovídáme, já také každou MS obrečím, nebo mi aspoň zkazí náladu :(
Držím palečky, aby si na testu měla, co nejdříve // a tu podporu potřebovala až Ti bude těhotensky hezky špatně :\x:

In reply to by slunicko2000

To máš pravdu je to hodně velká podpora a pak máš zase víc síly snažit se dál. I když mi tady pomáhají hodně všechny holčiny co jsou tady a i partner.Neboj sluníčko,třeba už tentokrát budeš plakat u pana doktora štěstím :c: A budeš mít krásný dáreček na Vánoce :one:
Děkuji moc tobě taky mocinky přeji,aby jsi měla co nejdříve na testíku // Já bych pro mimíska snědla i žábu kdyby to pomohlo :sick: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky