pojdte poklabosit-neco me zajima..

27.11.2008

Ahojky :a: jak se mate? Zajimalo by me jak se chovate a prozivate tehu? Omezujete se v necem nebo ne? chodite normalne ven tak jak predtehu? myslim pokecat s prateli nebo se treba jen tak projet autem atd.. My sme s pritelem byli zvykli se jet treba jen tak projet,pak nekde pokecat s prateli a tak ruzne. piste,piste :) :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, vy jste teda aktivní !!! Já se musím přiznat, že jsem hodně zlenošila - s prací jsem musela seknout, protože jsem měla problémy a je to celkem riziko tam být (pracovala jsem u dementních lidí), a doma jsem tak zlenivěla, že mám někdy problémy i uklidit :!k: . Jak kdy, někdy jsem schopná celý den prospat. Ale dost pořád ještě jezdíme na ty naše různé schůzky a návštěvy ..... i na výlety, jen už ne po kopcích, tam už bych nevyfuněla. Naposledy jsem vylezla na Říp - to jsem byla asi v 6tt. A co se psychiky týká - dovedete si mne představit, jak ve svých 38 letech sedím před televizí a bulim u Harry Pottera? :!k: :qu: Přítel s dcerou ze mně mají švandu ještě dneska .... a to prý v neděli dávají další díl :s:

Ahoj, tak já jsem byla před těhu fakt hodně aktivní, prostě ve všem - sport, práce, koníčky, domácnost. Co je nuda neznám. Domů jsem chodila přes týden tak kolem 19-21hod. Pořád jsme jezdili na výlety a každou volnou chvilku na horské kolo, jezdila jsem pravidelně i do práce, když bylo počasí a neměla jsem prac. cestu nebo schůzku (je to celkem 30km). Každý týden jsem chodila pravidelně plavat a do sauny. Občas jsme vyrazili s přáteli zapařit nebo na společný víkend.
No takže teď se pro mě změnilo hodně, protože takový hektický život teď nezvládám. Tělo si říká o jiný režim, pupík tvrdne, bolí mě kyčle. Do práce chodím už jen 3x týdně a po 7 hod toho mám plný kecky. Pohyb - tak to leda procházky a občas doma těhu cviky, HAHA. Domácnost - na nákupy chodí přítel, nechci plýtvat energií na rajtování vozíkem mezi regály, jinak doma i uklízí. Já jen vařím, peru, žehlím a zalévám kytky. Jinak s přáteli se naštěstí vídáme a chodíme na dobrá jídla, tak to je fajn.
No ale samozřejmě si těhu strašně užívám, kolikrát za život to přijde, že? Všechno ostatní můžu dělat až bude prcek na světě, ale myslím, že se budeme věnovat hlavně jemu (jí). Jen si přeji, abychom byli všichni zdraví a Cvrček v bříšku vydržel až do termínu a tak nějak všchno proběhlo v pohodě.
No tak holky ať máte jen samé radosti a žádné starosti. :a:

In reply to by Lištička

tak pred tehu jsi byla aktivni fakt dost-toje fakt. Musi ti to tet aji chybet ne? :-) No a jak pises o pohybu tak to jsme natym stejne-jen prochazky s pejskem,toje vse. cvicit nemuzu ale ani me to nevadi,jsem lenosna :///: a nakupovat chodime s pritelem spolu. vetsinou jezdime jednou za mesic do globusu nakupovat-udelame velky nakup a pak ty drobnosti co me chybi nebo pecivo to pak chodim sama. mame od domu obchod 10 kroku tak vzdycky vlitnu tam ale jinak jezdime do globusu-vozik vozi pritel ja jen hažu dovnitr :s: a jinak taky peru,zehlim,varim,zalivam kytky a vysava a vitira to dela pritel. a urcite vsechno zvladnem jsme silny holky :) a az se mala narodi tak sni chci chodit nato detsky plavani,nato se moc tesim takze pak toho sportu bude dost :) mej se :a:

jenže my zítra máme mecheche s prací a právě jdeme do hospůdky posedět, ale tam čuřit určitě budou, zase po nich nemůžu chtít, aby kvůli mně chodili ven do zimy, ale pro jednou se snad nic nestane, ale taky mi to smrdí, hlavně od té doby co jsem s tím sekla, je to sice už rok, ale stejně a v těhu se mi to náramně hodí, že mi to smrdí, ale to je každý maminy věc zda kouřit či nekouřit, moje mamka při mně kouřila a byla jsem cvalík a musím říct, že jsem vůbec nebývala nemocná, ani nepamatuju, že bych kdy byla a malá jsem taky nebyla, tak nevím, naopak děti co znám a jsou dlouho kojený, tak jezdí pomalu každý rok do lázní, pořád stonají apod. já ani kojená nebyla, a ani jedna z mých sester a jsme v pohodě

In reply to by FORINKA

Tak já s tím sekla postupně někdy až ve 3. měsíci a teď mi to taky šíleně smrdí, vůbec nechápu jak jsem mohla tolik kouřit :00: No ale já si to nedkážu představit že bych si zapálila cigaretu a tomu maličkýmu to vadí ;)

Ahojky, tak já jsem k tomu byla donucená změnit skoro všechno a být jenom doma a to mi dost leze na mozek...takže mám strach cokoliv dělat a zatímco jsem někdy v 9tt jela vesele autem do Brna teď mám hrůzu do něj jen vlézt aby se něco náhodou nestalo...takže ze mě si příklad neber :s:

já jsem dneska přesně 19+0 a taky si myslím, že dělám to stejné, chodím i do práce, jen si dávám větší pozor na sebe, abych se nepraštila do bříška, nebo někde nespadla, taky samozřejmě nepiju alkohol. Jinak bych řekla, že jsem taková nějaká citlivější, dneska jsem zrovna brečela kvůli tomu, že moje mamka nechtěla jet do Aska si vybrat gauč, tak jsem odečla a byla naprdnutá a te´d mi to je líto, dělala kvůli mně polívku knedlíčkovou a já jí řekla, že už ji nechci, že mě přešla chuť, no prostě divadlo, tak jsem bulela jak želva v autě, když jsem jela domu. Jsem citlivější, ale až takhle??? Taky mi docela rostou vlasy a nehty jo a množí se celulitida, taky ji máte??? Ta mě fakt štve.

se omezila dost. Chtene, nebo nechtene, jak v cem..
Nechodim do hospody, protoze podle me tehotna nema co delat v miste, kde je nakoureno. Jim vice ovoce a zeleniny, ;vice odpocivam, nedelam fyzicke tezke veci a tak podobne..

ahojky, tak já jsem taky dělala všechno úplně normálně, jako před těhu, jen teda sport (tenis) jsem trochu omezila, protože přece jen s bříškem se toho tolik dělat nedá, ale jinak normálka - ven s kámošema, semtam posedět do hospůdky, i když je pravda, že mi hodně vadil cigaretovej kouř, takže jsem moc dlouho nikde nevydržela, procházky atd..
Fakt asi není důvod se v něčem omezovat, když to samozřejmě doktor vysloveně nezakáže..
Pěknej zbytek těhotenství přeju, já už jen čekám na porod.. ;)
:a:

Já jsem teda v 18tt,ale zatím se chovám myslím skoro stejně normálně.Chodíme na procházky s pejskem, jezdíme k rodinám a já zatím v pohodě chodím do práce takže času se nudit zatím moc není :dance: .Pravda je že teď jsem opatrnější na náledí a koukám kam šlapu.Teď o víkendu jsme se byli projít v lese kde mně čekal mírný kopec a musím přizna že jsem funěla jak sentinel :///: .Ale bylo to fajn,přila jsem příjemně unávená a začala luxovat lednici :hu: .A co ty jak je tobě jsi o 10t dál než já.Zatím pa a pěkné těhu!!!

In reply to by lucias27

aspon clovek porad nepremysli. je lepsi si vyrazit. nekdo to prehani a je opatrny a treba jen lezi tak se ptam jak se chovate vy? Jj jinak ja se mam dobre :) od 6.mesice me chytli cute a obcas zrava a ta kdyz se dostavi tak to fakt stoji zato :) treba vcera jsem mela silenou chut na pov.kolac a nebyl a me se chtelo skoro brecet protoze chut byla fakt velika :s: no a jinak mam 10kg nahore :) :a:

In reply to by lucias27

já mám taky 5 kg nahoře přímo od počátku, jinak od průkazky to je 3,5 kg, ale hrozně to na sobě vidím a hlavně cítím, do ničeho se nevejdu

dělám vše-jako bych těhu nebyla,zajdu s kámoškama nebo s manželem posedět,na návštěvy nebo jdu cvičit a mezi lidi,prostě normálně jako dřív-aspoň člověk furt nepřemýšlí jen nad těhu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka