Dr.- Blatná

18.11.2008

Ahojky, tak jsem docela smutná...v pá jsem objevila // a dnes jsem volala dr.na objednání. A jdu až za dva týdny :jawdrop: . Takže budu dva týdny trnout, zda ty // jsou skutečné a zda je vše jak má být. Ale na druhou stranu budu už 10+1, tak snad uvidím už i srdíčko :h: ,nechodíte některá na gyn.v Blatné??

čárky objevily, tak asi jen tak nezmizí. A je lepší jít později, když už něco půjde vidět a tomu malému tvorečkovi už půjde vidět tlukoucí srdíčko. Zbytečně se nenervuj, když na sebe budeš dávat pozor, tak bude vše v pohodě. Tak ti přeju, ať ti ty dva týdny rychle utečou, pokus se třeba něčím zaměstnat, ať ti to rychleji utíká (i když, jestli máš čtyři děti, tak to jsi asi zaměstnaná až až...:-)) Neboj, to uběhne ani se nenaděješ a pak budeš jen rozzářeně koukat na toho človíčka co máš v břiše :-) Tak ať pěkně roste a ať se vám daří jen krásně.

In reply to by Madla

Nu 4 kluky máme, ale manža ma dvojčata jen na sudý víkend, takže to není taková hrůza, asi jsme blázni, že chceme další, nu snad to zvládnem. Moc děkuji za přání a i Tobě přeji klidný a pohodový průběh zbytku čekatelství ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji, snad to bude ok...A to mimi co máš na fotce není Tvé? My se snažili od září 2007, půl roku jsem byla psych. vyřízená a pak to vzdala, protože máme s manžou každý z předchozích manž. 2 kluky (takže 4 :-)),tak jsem si řekla, že to nebudu už řešit. Nechtěla jsem lítat po dr. Nu a teď se snad poštěstilo, když jsme to nejméně čekali. Takže má rada pro všechny snažilky je zaměřit se na něco jiného, ikdyž moooc dobře vím, jak je to těžké. Držím palečky, abys co nejdříve objevila ty testíky s // ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hmmm, předpokládám, že jste oba byli na vyšetření a jste v pořádku...?Ta psychika je staršná mrcha. Mně to vysvětloval můj dr., jak to funguje, když se na to moc žena soustředí a asi má pravdu. Povrdilo se mi to dvakrát...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka