Verunka je šikulka :o)

15.11.2008

Ahojky, Verýsek od úterka ukazuje, jak je veliká. Dělá to pořád, jak na ní někdo koukne a dneska jsem jí naučila paci paci. Takže když jí pochválíte, tak si zatleská. Je jak opička, pořád se předvádí. :c:
Taky jsme byli na vánočních nákupech a zas máme dárky jen pro děti. Ještě mamku, ségru a tchýni. Mamce a ségře chci něco na sebe, ale nic se mi nelíbilo a pro tchýni vůbec nevim. Co dáváte vy?

To je teda šikovná holka... :c: , no a ještě si zatleská, to musí být sranda... :one: .Já taky učím Majdinku paci paci, ale zatím nic, ale umí dělat šiju boty do roboty.... :c: .Jo a dneska taky ukázala jak je veliká, ale sama od sebe, né, že by jsme jí řekly a ona to udělala, to jen to šiju boty... :s: .Já nemám ještě ani jeden dárek, ale Majdince nakupuji každý měsíc něco...hlavně oblečení... ;) .

In reply to by Danka

:qu: to že šijete jsem četla, ale jen letmo, nějak jsem zrovna neměla čas :one: . Je to prča s nima a teď už bude pořád větší a větší. Tomáškovi hlášky mě teď dostávají. Jen nám odrostli z toho mimivěku :\/: Ivča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka