DNEŠNÍ PROHLÍDKA - 40.tt (39+3)

14.11.2008

Čau listopadové kočenky... :/;x:
Dneska žádné novinky nemáme. Nechali jsme si natočit monitorek, tentokrát jsme tam seděly asi 30 minut, protože mladá sestřička byla poněkud zmatená a zřejmě na poporvé nepostřehla, kde má malá ve skutečnosti srdíčko... Až po 15 minutách přišla paní doktorka a spravila to.. no a v ten moment se to začalo zapisovat a Martinka se i začala hýbat, páč ona dobře věděla, že hýbat se zbytečně nemá smysl... No je zkrátka prudce inteligentní (po nás) :qu:

Ptala jsem se i na porodní plán... ten prej tam nemají, že je to stejně jedno (zase ta sestřička), že to stejně neovlivním... tak jsem jí řekla, že si napíšu svůj.. (Mám pocit, že to byla snad nějaká pipka, protože nedokázala ani zapsat v kolikátém týdnu tam která maminka je..., měla na to takový kolečko a stejně se ptala ostatních sestřiček i pacientek a následně teda doktorky)..

No a pak jsme šly k paní doktorce.. Ta byla hodně milá.. dokonce i doktor House prošel ordinací, tak jsme se pozdravili.. a holky, on se i usmál!!!!!.. asi si mě pamatoval z minula....

No, tak jsem paní doktorce řekla, že už bych to chtěla mít za sebou, načež mě teda vyšetřila tím zajímavým způsobem... nevím, zda to byl Hamilton, ale vrazila mi prst dovnitř, prý že malou trošku pozlobí... Řekla, že nás moc chválí, že máme krásně nachystanou hlavičku.. no a že po prohlídce můžu trošku špinit..

Takže v současné chvíli mírně krvácím a čekám, zda se malá nerozmyslí a něco nezačně... Drží se mě jako klíšťáček :-)

Jsme objednaní na 21.11... snad už tam nebudeme muset, páč už se neunesu!!!

Ajoooooooj.....!!!! :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka