nitroděložní tělísko

05.11.2008

ahoj holky, chci se zeptat jestli některá z vás nemá tělísko :? Já jdu v pondělí na zavádění :00: , a chtěla bych vědět, jestli to bude to zavádění bolet, mám z toho docela obavy :( , ale aspoň budu mít na delší dobu pokoj od tebletek :\x: :qu: , tak jsem na to zvědavá....díky za info :k:

Ahojte, dřív jsem o tom nepřemýšlela, ale zeptat se můžu.....Kolik tělísko stojí a bývá u toho menzes? Nějaké vedlejší účinky jako tloustnutí apod? Díky

In reply to by Marcelka83

Díky Marci, asi o tom pouvažuju. Teď beru Cerazette pro kojící maminky a stojí to 600 na 3 měsíce. Je to bez problémů, ale ta cena a musím na to pořád myslet..... Když už, tak bych si vybrala taky to nehormonální tělísko. Vyjde to i levněji, než běžná hormonální antikoncepce. Tak uvidím, co mi k tomu poví doktorka, jestli se to dává až po ukončení kojení....

Ahoj Marci, já ho měla a bylo to v pohodě. Teď jsem si koupila blb.c náplasti, ale asi se k němu vrátím - bylo to takové bez starostí ;) :c:

In reply to by mamáček

My se máme dobře, a vy? Jen jsem byla pitomec a místo tělíska si vzala ty náplasti :00: :n: Pořád to cestuje, olepená jsem jak malý f.kan a stzojí to 750 na 3 měsíce. Takže jdu zpět na tělísko :s: :c:

ja mam telisko asi 3mesice,zatim se zda,ze v poho.Sice prvni 2MS byl teda masakr,ale zda se,ze uz se to rovna.Dr. rikal,ze nez se telisko uhnizdi muze to trochu zlobit 3-5mesicu /spineni,delsi a silnejsi MS/ale pak ze se to sklidni a melo by to bejt v poho.....No zavadeni,neni zadna olympiada,ale da se prezit,za 10minut neni co resit....taky sem mela strach,ale opravdu to neni zadna hruza,spis neprijemny....

Ahoj, já jsem tělísko měla, ale po třech měsících jsem ho nechala vytáhnout, protože mi nesedlo. Ale pokud nemáš žádné gyn. problémy, tak je to hodně pohodlné a praktické a není důvod si ho nedát. Zavádění je nepříjemné a mně to zavést nešlo, tak jsem musela jít pod narkózu, ale jinak nic, co by se nedalo přežít :)

In reply to by Marcelka83

neboj, u každého je to jiné, třeba jsem jedna z tisíce, která má špatnou zkušenost :///: Zavádění se provádí na gyn. koze a fakt je to jenom nepříjemné. Ale mně, i když jsem byla teprve 2 a půl roku po porodu, to prostě nešlo, protože jsem měla nějaký moc tuhý čípek či co... takže mi to zavedli pod narkózou. Nesedlo mi proto, že jsem celé 3 měsíce krvácela. Sice ne nějak moc, ale i tak. Navíc mě pobolívalo v podbříšku, tak jsem ho dala radši pryč. Už tak jsem trpěla na záněty spodku a tak, takže jsem si to tam nechtěla dorasovat ještě více :)
Ale fakt se neboj, určitě to bude v pořádku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka