pomoc...malá mi spadla z postele

30.10.2008

co já sem to za matku že jí dítě může spadnout na zem !!Šla jsem na záchod, přijdu a malá mi leze po zemi, pes u ní....myslela jsem že mě klepne pepka. Nebrečela, nic...smála a směje se na mě...je vidět že je snad ok a že jí nic nebolí. Mám to nějak řešit?

Já bych to zase nějak nehrotila, pokud jí nic není, nemá rozšířené zorničky, nepláče..... Ty naši draci teďko pořád někde padají. :00:

bu d naprosto v klidu...pokud ti nebrečí a směje se tal je to v pořádku....matka která ti bude tvrdit že jí se to nemůže stát tak není normální....jen jí sleduj jestli není nějak víc unavená a nebo jestli ti nezvrací....ale ty nezmatkuj a bud ráda že je v pořádku!! Jana s rodinkou :)

ahojky, asi bych to ani neměla přiznat, ale mě se to taky stalo, ale rozdíl ten, že malá brečela jak hrom, ale jen chvíli, asi ze šoku a pak byla v pohodě. Kdyby náhodou zvracela a nebo jí něco bolelo, tak raději zajeď k doktorovi, my nebyly a v pohodě

Ahoj.Jezis no me se to taky stalo,ale byla jsem s ni v mistnosti.....ja to teda nenechala,porotoze je to pro ni vyska a sama doktorka mi rikala,ze to nechavat nechce,ze to nemusi nic byt a projevit se to treba druhy den.....ja teda jela hned k doktorovi - delali nam rentgen hlavy a ultrazvuk bricha a nmechavali si nas tam radsi na pozorovani - ikdyz mi doma nebrecela kdyz spadla a nic ji nebylo, ale nerada bych ji teda neco prosvihla

foxi, dej si preventivně facku, malou polib a třikrát otčenáš a bude to dobrý. to se může stát každýmu, mě děsí jak vždycky říkají v televizi, jaká strašná matka nechala svoje dítě opařit polívkou. děti prostě jsou všude a ty nejsi bůh, abys jim vše dávala z cesty. pokud je tvoje malá v pořádku, tak se nic neděje. to chce klídek... :one:

In reply to by hanicka.slunicko

jojo, s tím opařením to prostě člověk neuhlídá, já jako malá opařila sebe a babičku, nesla kafe z kuchyně no a já běžela a ducly jsme do sebe, babi měla opařenou celou nohu já jen trochu ruku a pupík. prostě jsou to naši tajtrdlíci a nemáme milion rukou a nohou abysme je uhlídali :n: tak ať je vše v pořádku :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky