Hubnouci grupo------

25.09.2008

Tak vam povim jak hopsam na tom crossovym trenazeru.Uz ho mam slozenej od soboty.Napred jsem vydrzela dve minuty.No konec.Litovala jsem ze jsem vyhodila penize oknem,protoze na tom se nicit nebudu.Druhej den jsem vydrzela 5 minut ale se sebezaprenim.Dalsi den uz jsem hopsala 10 minut ale pri treti minute nastala veeeelika krize.A dneska jsem se zapomela ,zamyslela a zjistila jsem ze uz hopsam 16,5 minut a zadna krize se nedostavila :\x: Jsem rada ze jsem to nevzdala hned prvni den :!k:

Nám ho přivezli ve středu, tak manža poctivě trénuje - zatím ;) Já to zatím zkoušela jen tak zlehka, nevim, jestli na tom můžu jako těhule cvičit :? Ale třeba poslouží za pár týdnů k vyvolání porodu :s:

doporučuju 3krat týdně 45 min..hlavně ne každý den, tělo si pak na to zvykne a už nebudeš moc hubnout a budou se ti jen dělat svaly na nohách..a kombinovat s jiným cvičením...třeba sedy lehy..začni jednou serií po 20ti a pak přidávej postupně na tři serie...hodně štěstí

Nemáš to nastaveno na moc velkou zátěž, že ti to přijde tak náročné? Já ho mám taky krátce a hopsám hodinku....sice musím mít zaplou telku, jinak bych se unudila, ale dá se to a i se zapotím. :dance:

Já jsem hrozně dlouho chtěla orbitrek, až se ho teta zbavovala, tak jsem si ho od ní vzala a co myslíte? No jasně cvičila jsem na tom poctivě 14 dní, pak jednou, dvakrát za týden až se z toho stal sušák na prádlo a teď je na půdě :!k: tam je mu dobře, ale byla jsem s kamoškou jezdit s kočárkem na kolečkových bruslích, moc mi to zatím nejde, ale to se poddá, dost mě to baví, akorád zas bude zima, tak nevím :?

jak ti to po měsíci pomohlo! Teda jestli to vydržíš. My měli doma zase něco na sklapovačky a teď se nám to válí v garáži a už rok chlapovi připomínám, aby to strčil do bazaru :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:!k: ne ne ne ja jsem chude devce a tak jsem si koupila flasinet na 3990 a byla jsem prevelice stastna ze nechteji zaplatit postovny :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka