zachumlánek

12.09.2008

Ahoj holky,tak jsem včera sehnala našemu zachumlánkovi deku z mikrovlákna.Bylo to jak znamení,protože jsem celé dopoledne proseděla na netu a sháněla nějákou měkou deku a když jí měli,tak to byla dětská s rozměrama 100x75 a ještě stála skoro 400, já chtěla pořádnou a vlezu do Tesca a tam akce na deky z mikrovlákna zlevněné z 499 na 299.- tak jsem mu jí hned vzala.Nejraději bych se do ní samam zabalila.
Mám z ní takovou radost,že jsem se o ní musela s vámi podělit.Tak snad bude mít někdo radost se mnou :00: ikdyž vím,že je to malichernost.Přikládám i fotečku snad se mi jí podaří vložit do blogu. :a:

ahoj holky, tak já dneska narazila v kauflandu na 150x200 za 199,- je super, dám ji malýmu třeba na půl, ale hlavně že jsem jí sehnala

ahoj luccil, fotečka vypadá úžasně :c: :one: asi si jí taky dojdu koupit, doufám že jí v Jihlavě budou mít :dance: je fakt takhle na obrázku perfektní

In reply to by ivkahof

Je skvělá.Nejraději bych se do ní sama zachumlala.Pěkně jsem mu jí ještě vyprala aby voněla a malje je spokojenej.Já z ní mám takovou radost,protože to je přesně to co jsem chtěla a jak hřeje.

Jé, tak se to asi nepodařilo :n: Ale hezké švédské deky (a za hezké ceny) dělá třeba náš český Koh-i-noor. Docela jsem zírala :c: :c: :c: Tak asi už nedělá - na jaře jsem ji kupovala ségře a teď je na netu nemůžu najít :n:

In reply to by luccil

Nepleteš - bohužel. Má průduškové astma. Loni jsem s ním byla doma říjen - prosinec a v lednu si ho vzali naši :s: :s: :s: Ale zatím (ťuk, ťuk, ťuk) je to v pohodě :c:

In reply to by Beni

Chudinka.Tak to držim palečky ať se mu to jen zlepšuje.
Starší kluk má sennou rýmu a to je o proti tomu lahůdka.Sice by bez prášků,nosního spraye a kapek do očí asi zbláznil,ale dá se to zvládnout.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka