Dvouměsíční prohlídka

28.08.2008

Ahoj tety, vrátil jsem od paní doktorky z dvouměsíční prohlídky. Sice jsou mi už 2 měsíce a 12 dnů. ale na to prdím. Zase jsem povyrostl, už mám 61 cm a přesně 5,5 kila, takže jsem takový malý špekáček. Mamča má pro mě papání dost, ještě by uživila i jednoho prcka navíc. A tady jsou moje aktuální snímečky. Jakpak se daří mým malým kolegům?????????? Papa

Ahojkyk, to je tedy pěkný šikula! A moc krásný. To mi jdeme v pondělí 1.9 s Nelinkou na prohlídku ve 3 měsících (ale ty ji pro změnu budou až 12.9) takže prozměnu jdeme dříve. Tak pak napíšu jak jsme na tom, ale Nelinka je taková drobná žabka. :s: :a:

In reply to by červík.červík

Jenomže mě si každý kvůli té její drobnosti dobírá. Teda hlavně potencionální tchýně !!! Pořád musím poslouchat, že je moc malá že vůbec neroste a že to je protože jsem moc hubená a určitě mám nekvalitní mlíko a tak pořád do mého přítele hučí aby mě donutil malou přikrmovat!!! Nenechá si vysvětlit, že malá přibývá dost a že mlíčko tedy asi mám dobré. Jenom asi bude drobnější. Tak mi jdou všichni na nervy. Malá přibývá 290g týdně - to myslím na holčičku stačí doktorka říkala že stačí 150g. Jinak já si myslím, že vy budete v pohodě - já myslím že tvoje doktorka to asi dramatizuje. Mě Nelinka na bříšku nechce být - pořád tam brečí ACH JO!.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky