Asi máme neštovice :-(((

29.07.2008

Holky, mě je do breku, Julince asi začínají neštovice :r: Asi před 14 dny propukly u synovce a Julča s ním byla zrovna 2 dny předtím než se začal osypávat :r: Pořád jsem jí pozorovala a už jsem si říkala, že dobrý, že už je nebezpečí skoro zažehnáno a teď jí koukám na hlavičku a má tam 2 červené pupínky :r: no co můžu dělat, počkat do večera, jestli se objeví další pupence a ráno volat doktroce, ať se přijde na malou podívat k nám, aby jsme nenakazili celý město :r: holky mě je fakt do breku :r: nemáte někdo zkušenosti s neštovicema u takhle malýho dítěte???

Ahojky, tak to naštěstí nemáme... miminko by ělo mít ale tvoje protilátky..ty nekojíš silvíku? Možná ji jen kousnul komár...no uvidíte.. Snad to bude dobré!! Držím pěstičky!!

In reply to by Borůvka

Borůvko, já už nekojím dlouho, moc nám to nešlo. Taky jsem slyšela, že mají mimča do půl roku imunitu ještě od maminky, ale Julinka už jí asi nemá :( no uvidíme...třeba to fakt nejsou ty neštovice, modlím se, aby nebyly :00:

Moje neteř se synovcem měli neštovice, když malé byly asi 4 týdny a byla s nimi v kontaktu. Hned jsem volala dr. a ta říkala, že je ojedinělé, že by to chytla, že tak malé děti by to neměly dostat, ale že už jeden případ u miminka měli. Jinak mi na to řekla, že už to budeme mít za sebou. Takže to asi brala s klidem, ale my naštěstí odolali a neštovice neměli. Snad to fakt budou jenom nějaké potničky a ubráníte se tomu.

ivka222

to vůbec nevadí,moje kámoška měla tři holky a té nejmenší nebylo ještě ani 6 neděl a dostala je od těch starších a všechno proběhlo v pohodě,nebuj mamko

In reply to by ivka222

ivko, tak myslíš, že to nemá těžký průběh u takových prcků??? Já si říkám, kdyby to chytla ve 3 letech, jsem ráda, protože horší by to bylo v dospělosti, ale v půl roce, áááááááááách jooooo :( no a neškrabala si ty pupínky??? Přemýšlím, jak jí zabráním, aby si to nedrbala :00: staršímu dítěti to vysvětlíš, že nemůže, ale půl ročňátku???No každopádně děkuju za povzbuzení :a:

já naštěstí taky né :n: je mi vás moc líto,chudinka Julinka :r: takhle malá a už má neštovice :\\: držte se :one: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka