Problémy

09.07.2008

Ahoj holky. Tak ,už na mě taky přišly problémy. Byla jsem včera u doktora a mimi je úplně dole a pořád mám tvrdé břicho. Dal mi nějaké hormóny a mám prý ležet na levém boku, co vydržím. Prý že, na to že mám ještě 7 týdnů do porodu to vůbec nevypadá. A to jsem chtěla zrovna malovat, čistit koberec a koupit konečně postýlku. A to ještě zítra máme jet na 4 dny na chatu.
Poraďte mi. Doktorovi jsem to neřekla, bála jsem se, že mi to zakáže. Chatu máme domluvenou už 1/2 roku dopředu a jede nás tam asi 15. Sice nevím, co tam budem moct dělat, manžel je po angíně( ještě bere antibiotika) a malý je po operaci prstů a nemůže se koupat a ještě s nima plně pracovat. Tak nevím jestli jet nebo ne. Doma ležet stejně nevydržím. Co mi poradíte?

Ahoj, ja mam od 27 tt nemocenskou z toho duvodu ze mi kleslo brisko, a muzu ti rict, ze i tak asi budu rodit o 3 tydny drive jsem 37 tt a kazdym dnem asi porodim, ja bych radeji nikam nejala a dala na rady lekare. Kdyby jsi ted porodila, prcka by jsi mela v inkubatoru a to by jsi urcite nechtela

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka