Tolik štěstí najednou :)

Tak už sem pyšnou držitelkou těhotenské průkazky a mám první fotku z UTZ, prostě nádhera. Mimísek je krásnoučkej a pěkně živoučkej :c: Už se nemůžeme dočkat až tu bude s náma :cc): Už sme to oznámili celé rodině a všichni mají obrovskou radost, je to nádhera rozdávat okolo sebe samou radost :\x: A taky se budu vdávat, už sem dostala zásnubní prstýnek, tak nás teď kromě těšení na mimíska čekají přípravy na svatbu :\r/ Tolik štěstí najednou si snad ani nezasloužím :s:

Moooc gratuluju :qu: , my jsme v květnu zjistili, že budeme mít miminko, tak jsme si rovnou na červenec naplánovali svatbu. Je toho hodně nového, ale na všechno se moc těšíme! Už nás to čeká za 3 týdny :dance: a miminko v lednu :cc):

tak to mooooc gratuluji :k: :one: :one: . Jedna zpráva lepší než druhá. Tak si to všechno pěkně užívej :a: .

Taky se připojuji ke gratulaci přesně vím jaký je to pocit vidět miminko na ultrazvuku.Mám fotečkuna ledničce a pokaždé jak jdukolem se mrknu na naše miminko.A gratuluji také ke svatbě to víš zasloužíš si ji jako my ostatní přeju ti hezký den a vše si užij.Pa :\x: :\x: :\x:

Moc vám děkuji! :k: nějak se z toho všeho pořád vzpamatovávám...strašně to utíká...už se moc těším na bříško, až se s ním budu moct pyšnit, už se něco pomalu rýsuje :\x:

jako by to bylo vcera co jsem ji dostala ja a prcek uz ma 3 mesice...taky me ceka svatba,doufam,ze brzy.prejeme hodne stesti

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky