Zamyšlení:-)

19.06.2008

Přeji krásný den!!!!! Vždycky když v noci nemůžu spát...tak přemýšlím nad blbostma a dnes v noci jsem přemýšlela nad těhotenstvím (což není blbost:-) Ve snu by mě nenapadlo ( hlavně v 9 a 8 měsící těhu) že tohle řeknu, ale bříško mi schází. Když mi někdo řekl že těhotenství je to nejkrásnější v životě ženy, tak jsem si klepala na čelo....ale je to tak kráááásný a já chci znova. Jsem 3 měsíce po porodu a už mě všechno přešlo dokonce i rodit bych šla...třaba hned. Takže těhulky.....užívejte si bříška....pak vám bude hoooodně scházet:-) A jestli se to povede, přikládám fotečky mého bříška....

Mě bříško chybělo jakmile mě přestaly bolet stehy a kupodivu i přítel říkal, že mu to bříško chybí, že už nemá co mazat :s: A teda mě chybí i v tom, že teď, když se najím a mám nafouknutý břicho, tak už se nemůžu vymlouvat, že jsem těhotná a už si musím dávat pozor na to, co jím a nesmím toho jíst tolik, nebo jako těhotná budu vypadat :00:

In reply to by marthy1

já bohužel pořád jím jak těhotná, když přestanu ztrácím mlíčko :\/: ...blbí je že už se na těhu nemůžu vymlouvat...byla jsem tlustá, ale těhotná...teď jsem jen tlustá :\\: .......ale zase se můžu vymlouvat na to že kojím :ww:

In reply to by foxi1

neurvalá a občas se stydím, že sním víc, jak přítel :///: S malým na jídlo nemám občas čas, třeba dnes teprve teď poprvé jím a teda mám pořádný nášup špaget :w: Taky bych nerada přišla o mlíko, ale když s tím raubířem to fakt občas nejde jíst tak, jak se má. A s tou postavou vím přesně, o čem mluvíš! Teď jsem taky už jen tlustá a přitom mám ještě větší pupík, než jsem měla před těhu, takže čekám každým dnem, kdy se mě někdo udiveně zeptá, že jsem těhotná tak brzo po prvím dítěti :s:

In reply to by marthy1

Já mám taky ještě docela pupek, ale spíš se mi všechno vrazilo do stehen a do zadku a to je neštěstí...tak straně se mi stýská po mojí dřívější hubeňoučký postavě....těd mám ještě 15 kg navrch...jsem jak tank, hnus.....chci být hezká mamina a to teď bohužel nejsem, ale budu tak za rok za dva... :ww:

In reply to by foxi1

na první fotku, jak jsi hubeňoučká! Taková jsem byla možná, když mi byly 3roky :s: Pak už to šlo z kopce, takže já jsem regulerně tlustá ://: Už jsem sice shodila víc, než jsem nabrala, ale chtělo by to ještě aspoň 8kg a byla bych trochu víc se sebou spokojená :)

foxi s tím s tebou souhlasím :one: :\x: , mě taky bříško strašně chybí :r: , i když jsem vypadala jako soudek :pig: , ale není nic krásnějšího než v bříšku nosit nový život a cítit jak v tobě roste a jak se vyvíjí :dance: ....jen škoda, že já už si to asi nezažiju :n: , stačí nám dvě dětičky :§)

jsem na tom podobně.. zrovna včera jsem nad tím přemýšlela.. bříško mi vůbec nechybí, to ne, ale už se těším na dalšího drobečka :-) mám necelé tři měsíce po porodu (císařem, tak nevím jaký je normální porod), ale fakt se těším na to další těhotenství, které plánujeme tak za dva roky :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka