ortéza

17.06.2008

Ahoj všechny,tak si vám musím taky jednou postěžovat :( . Minulý týden jsem se v noci tak roztahovala přes celou postel :'zz): , že mi můj miláček omylem ze spaní skočil na zápěstí pravé ruky a nějak mi ji pohmoždil :O . Bolelo to jak čert a dnes jsem dostala ortézu a pokud se to nezlepší tak dostanu příští týden sádru na celou ruku a to mám pár dnů do porodu :r: :r: . Navíc nemohu řídit a ani uklízet, no prostě nic tak se z toho asi zblázním :00:

112!! DOMÁCÍ NÁÁÁÁSSSSSIIIILLLLÍÍÍÍÍÍ!!!!! :!k: :!k: :!k: Teď vážně, to je fakt pech, moc ti přeju, aby se to do porodu srovnalo... Ale jednou se tomu budeš smát, sakryš, musím si dát v noci pozor, no to je fakt blbý :!k: :!k:

In reply to by ladka

taky jsem mu říkala,že je to násilí tak mi řekl, že poslouchat se musí. Vtipálek jeden, ale je to fakt nebezpečný, potřebovali bychom velkou americkou postel, ty jsou dostatečně široké...

tak to je pechacek :( tak hlavne nic nedelej, at ti tu sadru nemusej davat!!!! uzivej si posledni dny tehu, koukej na TV, jdi ke kadernici, nebo si udelej necim radost... az se miminko narodi, tak to bude hekticky... :///: hlavu vzhuru, bude to dobry :one:

In reply to by lulisek

Ahoj,děkuji. Zrovna zítra jdu ke kadeřnici tak se těším,snad mi ta ortéza pomůže a na porod už ji nebudu muset mít, natož sádru ://:

In reply to by lulisek

děkuji, doufám, že to kadeřnice nepokazí, jdu k jiné než jsem zvyklá tak ještě abych měla tohle na nic, to už bych se vážně picla...

no tak to je pech..... jak se mu to proboha povedlo??? Každopádně přeju, ať Tě ta sádra mine a jsi brzo v pořádku :k:

In reply to by ppjotra

No, když já se na něj pořád tulím a on má minimum místa a jak jsem se posunula a měla nataženou ruku tak mi ji zalehl při otočce na druhý bok a už to bylo, ale jinak domácí násilí nepěstujeme :s:

In reply to by Songs

Snad ano, neumím si totiž představit, že bych se jako prvorodička měla postarat o malou po porodu se sádrou, ono by se nedalo nic dělat, nějak by to muselo jít, ale takhle jsem si to tedy nepředstavovala. :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky