ach jo - zase to prádlo

13.06.2008

Holky pomoc. Připadám si že jsem jak nějaká pradlena. Pořád peru a pak jen žehlím. Peru obden a toho žehlení - už mě to fakt nebaví. Máte to taky tak nebo jak často perete? Mě to připadá že je toho prádla čím dál víc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak já žehlení nenávidím. kvuli žehlení si jdu půjčit vždycky nějaký filmy do půjčovny aby mi to uteklo. Ale dneska se mi do toho vůbec nechce.

Věroušek

My miminko mame zatim v brisku a uz takhle pro nas dva peru kazdy den miminalne dve pracky. Nevim jak to delame ale je to tak. Tak sem zvedava jak to bude az se to miminecka narodi. Takze vim jak se citis a uz to proste k tomu zivotu zeny, tak nejak patri. Prani mi nevadi to clovek jen roztridi, nahazi do pracky a da potrebne hovadinky jako prasek, ustalovece barev a neco na vuni. No ale to zehleni :00: ://:

In reply to by Věroušek

no právě to žehlení je nejhorší. Ted tu mám hromadu prádla na žehlení už od pondělka a pořád se zvětšuje a já nejsem schopná ji vyžehlit. Ještě že toho oblečení máme všichni dost že to tak nespěchá, ale už musím už mi ta hromada překáží.

Věroušek

In reply to by janasvob

No ja nekdy neco ani nezehlim. Kdyz se to dobre povesi, tak to je jak vyzehlene a sobe kupuji veci co se nemuchlaji a zehlit se nemusi. Ale stejne toho plno zustava:-( No a to miminkovske se zehli fakt docela hrozne i kdyz je to tak malicke.

bud každý druhý den někdy i denně malej se umí pokadit na záda a když ho přebaluje táta tak se mu počůrá a převlíkáme:)do toho naše oblečení tak je pořád co prát:)ale odchází mi pračka budeme kupovat novou

zehlim jen kosile a asi dvoje kalhoty co by se bez vyzehleni nedaly noisit a sobe taky jen asi jednu sukni a jedny saty a nehodlkam na to nic menit

ahojky u nas se pere denne tak 2-3 pracky bydlime v dome s rodicema a segrou a babickou a je tu dost casto kazdy den segry pritel tak tu jsou i jeho veci plus toho moje a Matyska..takze je nas tu osm..ale kazdy si zehlime sami..

In reply to by Kikatka

když jsme bydleli všichni u našich tak to vypadalo stejně. Chtěla jsem to zavést i teď doma, že si každý vyžehlí to své a o prckovo věci se podělíme, ale s ohlasem se to nesetkalo. To najednou přítelovi nevadilo že by to měl nevyžehlené.

Teď co malá všechno poblimká, tak peru častěji, ale tak často zase ne. To pereš pro celou Klabzubuvu jedenáctku, ne?

In reply to by Katka77.

jsme jenom tři, ale malje umí kadit a čůrat mimo plínu. fakt nevím jak to dělá a má vždycky všechno mokrý a špinavý, tak převlíkáme několikrát denně. A do toho ještě přítelovo zablácený montérky z práce. Takže je toho dost.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

už nekojíme, ale to kadění mu jde stále skvěle. Sice už to není tak často mimo plínu, ale tak jednou nebo dvakrát denně se mu to ještě povede.

In reply to by janek

tak to už by mě asi kleplo. Ale vedle u nás v baráku je přímo prádelna, pani pere, žehlí a tak. Tak o tom začínám silně uvažovat že jí to tam vždycky když půjdeme na procházku donesu a vyzvednu si to hotové.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky