Pojďte kecat,

26.05.2008

já už mám uspáno a nudim se a bolí mě zub tak pojďte něco řešit (i kraviny) abych nemaslela na ten bláznivej zub....

Ahoj Kettynko, zkus na bolavej zoubek žvýkat hřebíček, sice to nenahradí zubaře, ale trochu to umrtvuje, tak se nebudeš tolik trápit ;)

ahojky, tak uz jsem tu.. byla jsem u mamky. Dneska mi malej pres den vubec nespal a jenom plakal a plakal a plakal.. vubec netusim co s nim je. Ted ted konecne zabral.. ale netusim na jak dlouho. Jo a jist chce kazdou hodinu a pul :(
Co vy? doufam ze se mate lip..

Věroušek

Tak nahod nejake tama. Me nic nenapada. Sice mi budou ted davat Katku ale mam Pc u telky, tak zvladnu oboje:-)

Ahoj berusko,ja tady zatim jsem i nejsem.....jeste si musim udelat neco k jidlu a uz se asi ulozim u pc....copak mas se zubem??Ja jdu zitra rano k zubari a bojim.......

In reply to by terinka

Já jdu zítra dopoledne s Mermaid a jejíma holkama ven tak jsem zvědavá co ty naše dvě velký "miminka" na sebe řeknou :girl: :girl: , ve středu jedu ke kamarádce a ve čtvrtek s Míšou na 3. měsíční prohlídku a v pátek mi přejede spolužačka ze zdrávky, takže já mam nabitej celej týden ;) :dance:

In reply to by kettynka

Teda ty se mas.....tak hezkej tyden pred sebou.To me milacek prijede a zase odjede asi ve ctvrtek na Slovensko :r: musi.....ach joooo.Ale jen na par dni a potom budeme uz jen spolu.Vzdyt to strasne utika a ja vlastne za chvili rodim.

In reply to by terinka

No, po tom týdnu budu uplně vyřízená....jojo, letí to strašně, malýmu už budou 3 měsíce a mě to přejde, že se teprve před týdnem vrátil z porodnice domu...s těma prckama to utíká strašně rychleeee...se ani nenaděju a budou ve školce... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka