koloběžka s nafuk.koly pro 7 leté dítě

25.05.2016

zvažuju kterou pořídit, máte někdo doma a jakou máte zkušenost? Syn s ní pravděpodobně nebude sjíždět sjezdovku sešupem ale ráda bych aby se nezadrhla na první nerovnosti.....četla jsem, že hodně dělá problém ten stojánek......děkuju za tip a příp. za značku nebo typ který máte odzkoušený

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dcera má Yedoo three, má 141cm a příjde mi, že by klidně snesla už i dospěláckou verzi jako mám já Yedoo City, jen řídítka úplně dolů, samo by jí to bylo lehce velké, ale zvládá i s řídítkama nahoře. Já už bych do dětských při takové výšce nešla. Ano stojánek bude problém vždy pokud budeš sjíždět z obrubníků, v lese na ne moc vystouplých kořenech jsme nezavadily nikdy ani jedna:a: 

tak pokud stačí obyč, tak kluk má yedoo two, má 130 cm a je mu úplně v pohodě, ještě vydrží. S tou řádí před barákem, na cyklostezky máme Kostku. Ale jinak Yedoo v pohodě stačí, rám je zřejmě Čína, i když se jedná o český výrobek, ráfky nejsou nejvyšší kvality, když se na ní sveze 100kg člověk, tak je hned osmice, ale pro děcka dostačující.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka