zase to kojení

22.10.2014

Holky už jsem fakt zoufalá. Moje dcerka 5 měsíců, korigovaně 3 měsíce, už asi tak 3 týdny zlobí u kojení. Ráno ji musím všelijak nutit aby něco vypila, ale odpoledne už je to lepší. Kojím co tři hodiny. Ale dneska horor, pila 5:30 (ale ne moc) a pak celej den nechtěla, jen řvala a mrčela, jen jak jsem ji vzala, že ji zkusím přiložit, tak hysterák, no hrůza. Nic nejedla, až kolem 15:30 si po dlouhém vyvádění napila a teď zase nechce.... Už jsem s nervama v koncích...Poraďte co sní, snad jí to nezůstane a brzo to přejde, nebo zešedivím

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak to mi obcas řešíme taky, malej si dvakrát potahne a pak se začne vztekat a už nechce, zkousim ho vždy po hodině ale porad stejný, někdy se nají odpoledne někdy az večer a to pravidelné kojime hodinu dokud u toho neusne jinak ho neuspim. Říkala jsem to i dr jak s tím zlobí a ona ze ma období ze nepotřebuje tolik jist a pak to zase dožene. Nejdál nám to trvalo týden ted to máme jen nějaký dny a jinak ji normalne. Je to pro zlost ale nenut ji ona si sama řekne az bude MIT hlad, zkus ji třeba dat vodu nebo čaj at ma tekutiny, ale u nás ani to malej nechtěl. Jo a bude mu 5 měsíců.

In reply to by Renat

Teď se konečně najedla a celkem vklidu. Ona taky měla, že sem tam u toho zlobila, ale pak si vždycky dala a pak to zas přešlo, ale dneska toto to byla hrůza. Zkoušela jsem jí dám mlíčko přes lahvičku, lžičku i přes stříkačku a nic, snad to přejde. Jen se děsím, že ji to zůstane a mě odvezou do blázince :00:

In reply to by divomys

Neboj prosté jen nemá hlad to přejde, ty se nenervuj . to já jsem taky zralá na blázince, večer kojim hodinu někdy i dyl prosté dokud neusne a ted ma období ze se budí každé dvě hodiny a to od malička v noci vstával 1 max 2x, doufamze ho to taky přejde a protáhne to aspoň po 3 hod . tak pevný nervy preju :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka