Jaký dárečky pro 4-5 letou holčičku

07.10.2014

Pro inspiraci,co budete kupovat?Dceři bude v listopadu 4,5 roku.Ráda si staví.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,malé jsou 4 a od Jezury by si prala - nástěnné hodiny(učí se poznávat hodiny),budík aby ji budil do skolky vše s medvidkem pů :-) kočárek s panenkou, domeček pro malé panenky, lyže, brusle, sperkovnici, vonavku pro malé holcicky princezny :-) atd :-)

Ahoj, tak dcerce bude 4,5 v prosinci a už měsíc píše Ježíškovi. Staví také ráda, ale zatím jí stačí dřevěná vláčkodráha a lego. Chce pod stromeček dětské varhany, plyšového Mickey mouse, žehlicí prkno, něco na dálkové ovládání, vrtulník nebo auto a nějaké nové puzzle. Ona si to vždycky zaškrtá v letáku z hračkárny, pak to vystřihujeme a lepíme na papír jako dopis. Jenže letos se nějak rozjela a zakřížkovala skoro vše. :s:

Pokud ráda staví, mám super zkušenost s magnetickými stavebnicemi, značka MagFormers (ta je dle mého nejlepší), děti ve školce to milují a rvou se o to, kdo zrovna si s tím bude stavět :s: Prodává se v různých velikostech, dle počtu jednotlivých dílů, je barevná, báječná, magnety jsou schované uvnitř plastu, takže i bezpečná. Ale teda je dosti drahá, jako že pekelně drahá. Koukni na net, najdeš toho určitě spoustu.
Levnější variantou je Magnastix, též magnetická, ale má mnohem menší dílky, takže vyžaduje už větší zručnost. Obě jsou moc fajn a hodně vydrží, ta druhá je prakticky nerozbitná - kovové dílky.

In reply to by .Míša.

díky za tip,ta cena je teda fakt uděsná,ale bohužel nemám zkušenost,nikdy jsem jí naživo neviděla,těžko říct jestli by jí zrovna tohle bavilo,poptám se ve školce jestli něco takového nemají.Tam si hrozně ráda hraje se stavebnici hello kitty s tou deskou a staví domeček atd,na to mě upozornovala už i učitelka že jí to hrozně baví tak se pídím tímhle směrem,co jsem zatím našla je ale od roku a pul do 5,to už nemá smysl

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka