Máte někdo Britax B-Agile?

22.06.2014

Ahoj holky,
uvažuji nad koupí tohoto kočárku. Jen bych potřebovala vědět, zda ho mohu používat i v zimě - nehodlám v něm brázdit po poli, jen po chodnících, ale i tam sníh bude. Přední kolečka nejsou moc velká, projedou sněhem? A je v tomto kočárku dítko dostatečně kryté před zimou a větrem? A nevadí, že nožičky nejdou polohovat do rovna? Spí vám v tomto kočárku děti?
Mám totiž espiro atlantic - velmi prostorný kočárek a ještě golfky chicco multiway - říkala jsem si, že oba kočárky prodám a koupím britax. Neudělám blbost??? Když on se mi tááááák líbí :) .
Jen je šílené, že se zvlášť dokupuje clona proti slunci, nánožník, pláštěnka, vložka.....ta cena potom docela naroste.
Díky za rady, M.

Kliknutím vložíte smajlíky:

a to polohování je tam částečné - lze vypoulit ti část u nožiček do cca 60stupnů a v pohodě. Malá má 18 měsíců a klidně se tam vyspí.

Kdyby tě něco zajímalo, klidně se ptej.
Já vyzkoušela asi 4 kočárky a tenhle pátý si uričtě nechám

In reply to by pavlinka77

Jéé, tak to jsem ráda, že s ním máš zkušenosti. A prosím tě, je tvá holčíčka spíše malinká nebo větší? Já mám 8,5 měs. dcerku a má 10kg a když jsem ji dala do lehu, tak mi připadalo, že na šířku jí to bylo tak akorát. Není kočárek tam kde je trup příliš úzký? nebo se mi to jen zdá? Vypadá tedy náádherně :) . A jakou máš barvu?

mám b-agile a dokoupila jsem si jenom pláštěnku a nánožník, je to super kočárek , tu vložku dokupuješ u jinýho britaxu :a:

a clonu jsem nepotřebovala, stříška se dá krásně prodloužit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka