Diskuze "vánoční dárečci"

04.05.2014

Ahojte holky, což takhle popovídání si o našich dárečcích v bříšku? :€O: :h: :a: Jsme na začátku, cíl je prosinec :q: tak ať nám to, holky, pěkně a klidu utíká a hlavně zdravíčko pro mimča :dance: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík,taky patřím mezi Vás,zítra máme svou 2.kontrolu a máme dostat TP pokud bude vše ok,moc se těším až prcka uvidím.Doma mám už 4letého čertíka,tak držím holky palečky,jinak příznaky,vše mi smrdí ,prsa mám tak o 2 čísla větší a nemůžu se jich téměř dotknout :) občas nevolno,ale nezvracím a šíleně unavená..

In reply to by zika21

ahojky :a: gratuluju moc!
To je tak fajn vědět, že v tom člověk není "sám". Já už nevím co nejíst, aby mě ta žáha nepálila :( Jak říkáš prsa...tak přítel si už asi zvyknul vídat je pouze z dálky, jelikož bolí jako čert:s: Tak si užij kontrolu zítra a dej vedet, jak jste na tom :€O:
Dobrou noc :€s€:

Holky Prosincovky,mooooc vám držím palečky... Patříme do Prosincovek 2013 a teď vzpomínám,jak jsme taky takhle začínali a psaly s holkama...Je to krááásné,užívejte si to :€O: :€O: Opatrujte se :€s€: ,budu vás ráda sledovat :)

Ahojky :a: To mi povídej. Je to krásné sladké tajemství. A ještě k tomu na Vánoce! :h: To je nádhera. Já jsem prvorodička a studující porodní asistentka k tomu, takže se pořád kontroluju, vím přesně co by se mělo dít a co se bude dít, a to mezi námi, není vůbec výhoda. Ale musím se od všech věcí odprostit a říkám si, že všecko bude dobré :h: Teď jsme ve fázi, kdy uvažujem o tom kdy a jak zprávičku řekneme.
Jinak co se týče mým "drobných" potíží, jak kdesi vtipně psali. Tak ráno mě budí nevolnost, jak blázen, obědy nemůžu ani cítit. Někdy usnu už v 8 večer totálně vyšťavená, jindy chodím po domě do 3rána a přemýšlím.... :///: žáha se mi zlepšila po vysazení čokolády a mátového čaje atd. Ale ty PRSA!!!! UŽ nemůžu uběhnout ani pár kroků, sejít schody... :( chjo no. Ale... hlavně ať jsme zdraví :€O: a všecko zvládnem ! :h:

In reply to by teri.s

jů, to je bezva, že mezi sebou máme porodní asistentku ;) ak to teď poznáváš i z druhé stránky :dance: já jsem učitelka z prvního stupně :a: :k:
no a mé drobné potíže: jak píšeš, pachy (hlavně jídelní) jsou hrůza a pak noční hlad a žízeň :) přes den jak kdy... někdy jsem o.k., někdy k.o. :s: tak s chutí do toho :€O: zdravím :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka