dovča pro čtyři

22.03.2014

:€s€: kam jste jely nebo by jste mi doporučily jet s klukama jeden bude mít tři a druhý bude mít roček :-)
beru všechny tipy 8) sem s nima :///:
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, předloni jsme byli v Bulharsku , Primorsko a naprostá spokojenost. Byli jsme v Penzionu beze jména. Takže i pro 4člennou rodinu byla cena na 12dní celkem v pohodě. Bohužel jsem zjistila, že Alexandria zrušila tyto druhy pobytů. No uvidíme jak to bude letos. Penízky spoříme a buď je použijeme na dovolenou v ČR nebo opět tam :-).
Docela mě láká pronajmout si na týden celou chatu jen pro nás. Někde na Moravě blízko koupání a hlavně možností výletů. Co jsem koukala tak se ceny pohybují kolem 9tis na týden za celou chatu.
Nějak mě neláká jet do kempu a mít společné sociální zařízení. Asi už jsem rozmazlená. No uvidíme jak to nakonec dopadne

chcete ČR nebo zahraničí?Jestli ČR,tak můžu doporučit toto-byli jsme loni a naprostá paráda http://www.penzionuhradku.cz/ zejména jídlo bylo božské-pro děti úplně ideální,zdravé,lehké,kvalitní,žádné smažené,tučné,ale fakt výborné ;) spousta výletů okolo-byli jsme s kočárem,takže vše s kočárem a šlo to bez problémů,kolem dost možností koupání,Znojmo parádní město,ani jsme nestihli vše skouknout ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky