absolutně nezvladatelné stavy a malé děti

04.02.2014

Ahoj holky, dostala jste se někdy některá do situace, že jste musela vyhledat psychiatrickou ambulanci? já skončila z minuty na minutu na RIAPSu v Praze tam jsem mluvila jak s psycholožkou tak s psychiatričkou, dostala jsem na akutní stav neurol a hypnogen na spaní a doporučení ať vyhledám psychiatra u nás na P9 a že je nutné přeléčení antidepresivy. Už před lety jsem brala antidepresiva na sociální fobii. Mám 2 malé děti (5 let a 2 roky) a teda jako nezvládám se. Manžel je do noci v práci a být pořád sama. Psychiatr má volno až 21.2.

tak jsem dnes dostala FLUZAk mate s nim nekdo zkusenost? jak rychle zabere? vim ze AD zabiraji tak po 14 dnech i dele.. kontrola za mesic

Jasně,po událostech v kvetnu 2012 jsem antidepresiva brala 3 měsíce,napsal mi je normálně obvodní lékař,pak jsem zjistila,že jsem těhotná,tak vysadit,no zvládla jsem to,ale někdy mi bylo strašně. Nyní se mi stav trošku zhoršil,tak je beru 14 dní a uvidím jak dlouho budou potřeba.U mně se z obrovského stresu rozvinula hraniční porucha osobnosti lehkého typu,vím,že třeba jednou za 2- 3 roky budu zobat 4 měsíse AD a pak mám na několik let klid. Neboj,AD nejsou návyková,netlumí mozek,pouze upravují chemické procesy v mozku :) Já beru citalopram 10 mg,mám dvě malé děti 4 roky a 9 měsíců,taky jsem na mě sama(chlap stále v práci) Kdyby jsi něco chtěla vědět napiš,psychiatrii trošku rozumím :a:

Ahoj,chápu jak ti je :( bohužel.....jsem si tím taky prošla,rok na antidepresivech,přestala jsem je brát kvůli tomu že jsem chtěla druhé dítě.V těhotenství a v kojení jsem ok ale jakmile přestanu tak určitě se ty moje stavy vrátí!!Nejhorší je že když se s tim člověk nikdy nesetkal tak to vůbec nechápe :( myslím tím okolí!!Taky mám sociální fobii a obsedantně kompulzivní poruchu + ještě náký ale to by bylo na dlouho,kdyby jsi si potřebovala popovídat klidně napiš.Máme aspon ty děti :€s€: dostaneš prášky a bude to ok jen vydržet :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka