Bugaboo Buffalo, máte někdo, holky?

27.09.2013

Ahoj holky! Prosím Vás, máte někdo kočárek Bugaboo buffalo? Zajímalo by mě na kolik vás vyšel kompletně? A odkud ho máte? Myslím vše. Podvozek, korbičku, sporťák, stříšku, adaptery, sedačku. Prostě komplet. Kam se cena vyšplhala. Moc se mi líbí, byla jsem na něj kouknout v Malvíku, ale vím, že třeba v Německu, nebo tak se dá určitě sehnat výhodněji! Děkuju :a: !!!!

Uz máme doma koupeny:-) chtěla jsem ten black/white v Německu jsme za nej dali v přepočtu 26tis, autosedačka maxicosi 5tis, adaptéry 1100,- a prebalovaci taška 2300,- tu jsem ale od bugaboo nekupovala protože se mi nelíbí:-((

In reply to by Verden

No já si to tu i tak spočetla. Na chytrehracky (díky Nicole), stojí ten základ 23 700kc, potahy 2 800kc, adaptery 1 100kc a plus ta autosedačka cca 4 000kc. Takže to by šlo. Uvidíme, jak se domluvíme doma...

Hoj, já teda nemam buffala, ale cameleona 3 a tady u nás doporučim obchody anna a viktorie, chytryhracky, babypark;) malvika v žádnym případě, vždyť nemaji vůbec s bgb společností smlouvu :/ vozí je na černo a pak prodávají a jsou problémy s reklamacema akorát když něco,takže za mě malvík nee.. Jinak Německo, Holandsko -tam vyrábí tušim právě bgb;) a pak i v Rakousku kupujou holky z bugaboo mánie;)

In reply to by wond3r

Děkuju moc. No v podstatě do Malvíka jsme to měli už jen kousek, tak jsme zajeli na kukačku. Vím, že tam je to předražený. Na netu jsem našla, že vše bych tady u nás koupila tak kolem 30 tisíc a tam stojí jen ta základní sada 31 700kč. Chtěla jsem ho jen vidět na živo a v babyparku na Zličíně ho neměli vystavenej. Ještě mám čas, TP máme v únoru, ale i tak už pokoukávám. Ale asi jsem se zamilovala. Brácha nadšenej, mamka nadšená, prostě je nadčasovej. Kráááásnej!!!

In reply to by Zrzulina

No právě, my sice čekáme druhé, takže veškerá výbava, krom oblečení odpadá, ale i tak. 30 tisíc je dost. Já bych to i dala, jen ještě přesvědčit toho muže. Bazarových bude dost, ale buffalo je novinka, přišla na trh teď, takže tam to asi odpadá.. Jsem z vesnice, takže potřebuju i něco do terénu a tady ty kolečka na to odpovídají.

In reply to by Zuzi K.

Jo tak je pravda že já koukala po Chameleonovi..mě to přijde už skoro stejné ty kočáry..a zimní kolečka se dají dokoupit ke všem Bugaboo:)
Takz jsem z vesnice, taky budu potřebovat teréňák..ale nejvíc bezpečné vajíčko a autosedačku..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka