Dvě čárky na ovu-testu při a hned po menstruaci?????????

16.09.2013

Ahoj holky, mám takový dotaz. Od kamarádek jsem dostala spousty ovulačních testů a tak jsem si řekla, že se začnu testovat co nejdříve, abych to co nejvíce pochopila. Menstruace mi trvá tak 7dní - zkusila jsem ovu-test 5-tý den od začátku MS a hned se tam objevily 2čárky, tj. ještě při MS. Nejsou silně stejné, což vím, že je test negativní, ale ta druhá je krásně viditelná a to mi není jasné. Neměl by být hned po MS sněhobílý?? Já už tomu svému tělu přestávám nějak rozumět :(
Je to normální? Moc díky za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Podle mě nemusí být sněhobílý. Začni opravdu testovat až ten 9-10 dc a čekej na dvě stejně silné čárky. Já jsem si ovulace hlídala 9 měsíců. Otěhotnět se mi nepodařilo, protože po pozitivním testu jsme se snažili 2-3 a pak se na to vykašlali. Ovu asi byla o něco málo později, protože poslední měsíc to vyšlo. Tak se k těm testům moc neupínej. Je to spíš orientační. :a:

Podle mě to děláš špatně! Já jsem ovu test použila naposledy letos v lednu, takže si nejsem jistá jestli ti to řeknu správně, ale mě se zadařilo. Takže když mi začala MS, trvala 5 dní a testovat jsem začala až 4-5 dní po MS, to znamená 9-10 den cyklu a ovulaci jsem měla až 12 den cyklu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka