Na kterou jít do školky?

01.09.2013

:a: Ahoj maminy, já vím že je to asi hloupá otázka ale na kterou máme jít se synem zítra do školky?
Na 7hodinu nebo 8hodinu?
Jdeme zítra s andílkem poprvé a opravdu vůbec nevím na kterou jít:(
Děkuji holky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, u nás je školka ráno otevřená od 6:30 do 8:30 a chodili jsme minulý rok tak kolem 8. Byla jsem doma na rodičáku a přijde mi, že největší problém pro prcky je to ranní vstávání. Teď se budeme střídat ve vodění ráno s manželem a časově to plánujem zas nějak kolem té 8., aby byli prcci ve školce :€s€:

u nás by mělo být dítě do osmi....a protože chodím na osmou do práce, tak chodí na 7.40 a já pak letim jak vystřelená.
řekla bych, že většina školek chce příchod dětí do osmi hodin

Ahojky, u nás školka funguje od 6:45, ale půjdeme tak na 7:30. Jde poprvé. V prosinci bude mít 4roky a v listopadu čekáme miminko. Nevím, jestli je to tím těhotenstvím, ale mám nervy už teď a je mi normálně do pláče, že tam půjde :r: . Ona se těší, tak doufám, že ji to vydrží. Má ráda děti, ale i tak to bude změna. No doufám, že to zítra zvládneme obě dvě. Já jsem byla mamánek a školku jsem proplakala, tak snad bude v tomhle po manželovi :s:

In reply to by Marcelii

no,buď ráda,že se těší a děti má ráda :-) naše malá tam nechce jít,a já z toho mám taky pěkný nervy...já byla taky hroznej maman,co sedí v koutě a pozoruje a mám strach,že malá bude stejná!prostě to vezmu jako hotovou věc,že tam půjde na dvě hodiny,já budu stresovat před školkou :-) a uvidíme,jak to bude!

In reply to by Mirunka31

jo, to já jsem ráda. Ségra jednu dobu ve školce dělala sem tam mi ji tam vzala, ať se mrkne, jak to tam chodí. Před prázdninami u nás byla i s neteřema, tak šla na pokec za učitelkami a vzala tam i Nelinku. Hrála si tam bez problémů. A do školky se vyloženě těší, tak snad ji to tam nezklame.
Já mám trochu obavy s oblékáním a vyvlíkáním. S tím bojujeme. Hlavně s tričkama. Malá má od miminka větší hlavičku, ke všemu má dlouhé vlasy a přes culíky jí to samotné nejde :n: . tak doufám, že jí učitelky pomůžou.

In reply to by Marcelii

tak to bude Nelinka určitě v pohodě :-) malá všude rozhlašovala,že jde do školky a přitom nás nevzali a teď,když nás na poslední chvíli vzali,tak mi oznámila,že nikam nechce a chce být pořád s maminkou doma, tak z toho mám hlavu jak pátrací balón!s oblíkáním určitě paní učitelky pomůžou,každý prcek na tom bude jinak a oni jsou na to připravený

Já jdu s malou zejtra taky poprvý a mám z toho fakt strach.Nejprve se jí do školky chtělo a jak se to přiblížilo,tak,že nikam nechce a chce být doma s maminkou...Mám v plánu ji tam dávat tak cca 2x do týdne na pár hodin.Ale představa,že ji tam zítra nechám :-( myslím,že bych její pláč slyšela na kilometry...

Ahoj, já jí tam budu taky dávat po té půl 8, musím být do 8 v práci, tak ať máme rezervu. Jen mám strach, aby se tam necítila sama, nové prostředí, nové lidi..... :(

Ahojky,
my jdeme také zítra poprvé. Nám říkali, že tam máme být max.do půl 9., takže my půjdeme tak na tu osmou.
Jak se do školky těší? Moji prckové ano. Je výhodou, že jsou 2, takže tam od začátku nebudou sami.
:a: Romča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka