Skoro žádné pohyby?:-/

04.06.2013

Ahojky, nejprve bych ráda poděkovala všem, co mi psali aby se nám sobotní svatba vydařila...Bylo to super až na to, že nám celou dobu pršelo a byla jsem úplně zmrzlá jinak to dopadlo na :one: Fotečky přidám, až je fotograf upraví..Mám ale takový problém, od té soboty skoro vůbec necítím pohyby malého, občas jenom takový záškub, což mi přijde divné, vzhledem k tomu, jak se tam vždycky mlel, mám strach jestli je všechno v pořádku, měla jsem také nějaký ten vinný střik, poprvé za celé těhu jsem si dala něco k pití a v pátek máme letět na líbánky...Je to normální, nebo si mám radši objednat k dr?? :r:

:\r/ Ještě jednou veliká gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :\r/ Tak z Tebe je už mladá paní.....Jůůůůůůů!!Neboj se,že jsi drobečka necítila tak často....To já zatím miminko neucítila vůbec(19+1) a jsem už z toho smutná :( Ale doufám,že je vše v pořádku....Mě svatba teprve čeká 22.6.Tak jsem z toho už trošičku nervózní :O A to počasí nám asi taky nevýjde,ale jak píše Hanulka...Asi nám poprší hromada štěstíčka.Tak se měj moc hezky a opatruj se :a: :a: :€s€: :€s€: :€s€:

Ahoj, tak snad to nic nebude, já taky cítila dva dny méně pohybů a včera se to zase rozjelo :) třeba jsou mimča špatně otočené... ale opravdu jsem slyšela, jak bylo mimčo přiškrcené a méně tím pádem kopalo a nakonec se uškrtilo úplně..takže já bych určitě zajela..nebo už jsi byla?

Ahoj Zuzíku,tak ještě jednou gratulace k svatbičce :\r/ Hlavně, že jste si to užili :h:
Já se moc nevyznám, ale určo se mimčo jen otočilo :one: Ale pro klid v duši, bych také radši sjela na tu pohotovost :h: Nebudeš klidná, dokud nebudeš vědět, že je vše v pořádku!
Tak dej vědet co a jak... :h: :k:

Pro klid bych zajela na pohotovost,udělají UZ a řeknou co a jak... PO naší svatbě s náma malá taky moc nemluvila cca 4 dny,je možný,že se prcek jen otočil zády a kope si vesele dovnitř do bříška,ale když máte letět na líbánky,frčte na pohotovost. Vinný střik na to vliv mít nebude,neboj

určitě bych zajela třeba na pohotovost,mojí známé se prcek uškrtil pupeční snurou,nějak se do ní zamotal a tím jak se mlel se škrtil :r: pak když už neměla pohyby žádné bylo pozdě,byla v 7 měsíci,kdyby jela dřív tak se to dalo zachránit.Snad jsi na svatbě netančila,to by mohl být duvod,ale střik si rozhodně nevyčítej.Tím tě rozhodně nechci strašit,jen upozornit že je rozhodně duležité si nechat prcka zkontrolovat,mohl se otočit jinak a tím pádem cítíš pohybu méně,ale jistota je jistota.

In reply to by mishka25

samozřejmě že tančení neznamená že se něco stane,jen píšu že to MUŽE být duvod zamotání miminka do snury nebo jeho otočení,někdo muže dělat vše a přenáší-muj případ a někdo nesmí vylézt z postele aby nepotratil,to je prostě ruzný

Ahojky. Gratuluju k svatbe. Je dobre, ze citis alespon nejake pohyby. Jenom se mohlo mimco jinak natocit, kde to tolik necitis. I tak bych ti doporucila zajit si k doktorovi at ti vsechno zkontroluje. Jestli nekam letis, tak je dobre tohle resit tady a ne tam. V tom mi ver. Jestli jses uz ted nahlodana, tak ti to neda pokoj dokud nebudes vedet, ze je vsechno 100% v poradku! Taky letim na dovolenou tenhle tyden a uz od minuleho tydne se extra pozoruji :///: . Letu se bat nemusis. Jen pokud mas vetsi bricho, tak zvaz, jestli si nechat potvrdit papir pro leteckou spolecnost, ze muzes letet. Vyzaduji to az od 28. Tydne, ale treba ja jsem si to zaridila, abych se na letisti s nikym nehadala. Vem si tehu prukazku! A taky si poradne precti pojistnou smlouvu na cestovni pojisteni. Od urciteho tydne pojistuje uz jen jedna cestovka a i pred timto tydnem si to nastuduj. Napr. Ceska poj. te pojisti, ale ma ve vyjimkach vsechno ohledne tehotenstvi pokud se nejedna vyslovene o ohrozeni na zivote ditete... mozna tohle vsechno vis a mas zarizene... Uzijte si libanky :a:

Ahojky Zuzičko, velká gratulace k svatbičce, vítej mezi "vdané ženy" :-) A to že vám pršelo, z toho si nic nedělej, aspoň vám pršelo štěstí, ne? :one:

Já bych si taky radši zašla a poradila se s doktorkou a popřípadě si řekni, ať ti miminko zkontoluje ultrazvukem nebo aspoň na :h: ozvy. ať jsi klidná.
To letadlo nevím, já bych osobně neriskovala, ale pokud nemáš jiné problémy, tak si myslím, že je to OK, ale zeptala bych se mudry na to taky.

Užívej si bříška a toho, že jsi oficiálně mladá paní papa

In reply to by Hany.83

Ahojky Hani, děkuji, užívám si to :one: A myslíš, že se mám objednat ke svému, mám ho 60km daleko a většinou má úplně narváno nebo mám zajet na pohotovost když se nic nebude dít? Já opravdu nevím jak se toto řeší... Nic mě nebolí, není mi špatně, jen těch pohybů je málo...

In reply to by Zuzík.Myšák

Zuzi, nechci tě nějak plašit, ale já bych asi jela na tu pohotovost, pokud se ti to nezdá, možná tam budeš za blázna, ale co... hlavní je klid pro tebe a tvou dušičku.
Já sice taky teď cítím prcka málo, ptala jsem se na to své gyndařky a říkala, že je to normální, a že teprv ty pohyby se zintenzivní a že je ještě mimi příliš malinký, abych to cítila víc, tak asi tak. Snad jsem tě trochu uklidnila, ale být tebou jestli jsi opravdu z toho vystreslá, tak zajeď na tu pohotovost

pro svuj klid, obzvlast kdybych mela pred libankama nekde daleko, bych k tomu mudr urcite zasla. Ale myslim ze s tim vinnym strikem to urcite neni, to se myslim nemusis bat...ja v tehu ujizdela na friscu (po porodu ne ze si ho nedam, ale ta chut uz neni tak velka :-D
nerikam ze jsem ho pila ve velkym,ale v klidu jsem si dala...dokonce i to ochuceny pivo.
takze ten vinny strik si urcite nevycitej....

Nechci tě ztrašit, může to být normální a nemusí.. já jsem třeba týden necítila pohyby, tak jsem k dr. jela, a bylo to tim, že se mi malej otočil zádama ven a kopal mi jakoby k páteři, že jsem to moc necítila.. Raději bych tam zajela, lepší 100xzbytečně než jednou pozdě.. Bude to dobré uvidíš, ale zajeď tam, ať si můžeš líbánky krásně užít a nemyslet na nejhorší.. Pak dej vědět

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka