18 mesicu

22.05.2013

Ahoj :a:
Tak mates uz ma taky rok a pul. Dnes jsme byli na kontrole a meri 85cm a vazi 11.8kg, hlava asi 51.5, ale nejsem si jista.
Kazdopadne ma tyden po injekci priorixu a vcera zacal byt nevrlej, osypanej....a dnes se mu doktorka podivala do krku a hlasi - angina! Neeeeee. A ja si hned uvedomila, ze mi od vcera asi neni blbe od zmeny tlaku, ale ze jsem na tom asi obdobne. Takze mates ma antibiotika - jeste cekame na vyter z krku.....a ja uvidim, jak mi zitra bude, popr. budu asi muset zajet ke sve obvodacce.....ale nechce se mi. Jenze za tyden odlitame za tatinkem do zahranici a musime byt oba fit.......no nemame my s tema nemocema pech?
Jiak matysek stale nemluvi- krome tech par sluvek,co uz umel davno. Lita jako drak, konecne jezdi nemotorne na odrazedle, vsechno montuje, rozebira a zahazuje. Casto chce chodit pesky, ale jakmile se unavi,tak spokojene jede v kocarku a casto chce delat ruzne veci sam. A uplne nesnasi, kdyz ma spinave ruce-hned pribehne a musim mu je utrit:-) je s nim sranda.
Posilame pozdravy z postele. Za okny radi silna boure, hromy, blesky.....psi se boji....

My jsme byli taky nemocný, mě se to drželo 3 týdny, no hnus fialovej, ale je to přesně jak říkáš, venku hnus a pak nemáme být nemocný. My jsme vždycky nemocný, když přijedeme od ségruši z baráku, páč tam má zimu. Tuhle jsem dokonce u ní spala v teplákách, brala jsem si Máťu k sobě do postele a spali jsme pod dvěma dekama :-( taky jsem řekla, že dokud nebude teplo tak k ní nepojedeme, jsme nemocný co 2 měsíce, to není možný. A to mě tenhle týden bolelo děsně v krku, naštěstí jsem to asi podchytila včas, že už mám klid. Jinak tvůj Máťa je jak náš Máťa, taky se mu do toho mluvení moc nechce a taky mu vadí špinavé ruce :s: Na hřištích ho to nebaví a taky chce pořád chodit :-) Tak ať se vám cesta vydaří a vraťte se v pořádku :one:

In reply to by A-nicka

No ja uz jsem po jakychsi silenych antibiotikach taky ok, jen unavena....ale mates je sice lepsi,ale jeste to neni ono.to mi pripomnelo,ze musim zavolat doktorce ohledne toho vyteru z krku.......
Tak at uz prijde to leto konecne a bacily uz konecne pochcipaji:-)

No teda, Máťa si s těma angínama taky užívá :-( To už jsou snad i "lepší" ty uši, že ty antibiotika nemáme jistá. Hlavně ať jste z toho brzy venku, ať můžete frčet za taťkou. Kampak se to vlastně chystáte? ;-)

In reply to by Jablotro

A prave ty usi za to asi muzou....byla u nas na navsteve sestra a bolelo ji ucho....a pak ji prej vyteklo.....no a my onemocneli nasledne.....pili jsme z jedne flasky....no jo......antibiotika mame oba,ale ja zcela bez teplot, mates jen dva dny.....a az na tu vyrazku a jakesi divne kadeni se chova uplne ok.....akorat mu teda vcera ujela noha, prokousl si ret a tekla mu krev z nosu :00:
Venku je zima, tak jsem dneska i zatopila.......pak nemame byt nemocni, kdyz to pocasi se furt takhle predvadi....
Letime do norska, tak snad tam nezmrzneme.... }:)

In reply to by 3M

Teda Máťa je taky mistrem karambolů :-) Jinďušák je v tomto taky hroznej, věčně o něco zakopává nebo do něčeho naráží, no nemehlo šílený :-) Teda Norsko, určitě krásná země, ale nezávidím vám :-D Jsem ráda, že tady už to i občas vypadá, že ta hnusná kosa už skončí, tak tam ji máte téměř jistou :-D No kdyby to byly takové Kanáry, to by byla jiná :-D Ale co na tom záleží, hlavně že zase budete chvíli spolu jako rodina :-) Tak ať se vše vydaří ;-)

In reply to by Jablotro

Tak Kanary bych si taky nechala libit:-) ale do Norska se tesim,protoze je tam uzasna prirods, budem pry bydlet u more....a ted tam pry bylo celkem dobre....zima mi az tak nevadi, poradne se obleceme...hlavne aby sakris neprselo!!!!!
Mates taky narazi, pripada mi,ze se furt mota jak opilej:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka