Oslava narozenin - Honzík 5 let a Tomášek 3 roky

16.05.2013

Ahoj maminky,
v neděli 12. května jsme oslavili v kruhu rodinném narozeniny našich zlatíček :h: - Honzík měl 2. května 5 let a Tomášek měl 10. května 3 roky.
Vše proběhlo v klidu, kluci měli radost jak z drobných dárků (různé oblečení, pár hraček atd.), tak hlavně z dortu a pak z hlavního dárku - elektrického jeepu pro dvě děti, na který si kluci s taťkou šetřili už od ledna :-).
Víc asi popisovat nebudu, pokusím se přiložit nějaké fotky z oslavy.

Co se týká prohlídky kluků v 5 a 3 letech u doktorky, tak o tom jsem psala v samostatném článku tady:
http://www.mojetehotenstvi.cz/dnesni-trileta-petileta-prohlidka-s-kluky
:a:

To je super, že jste si narozky užili - i se sestřenkama :-) my budeme slavit zítra, protože jí narozky vychází na pondělí, tak to oslavíme už zítra :-) Měli jste krásný dortík, já budu zase vyrábět sama, snad se povede.

Klukům přeju vše nej k narozeninám ;) My budeme mít dvojoslavu příští víkend, Vikča 4 roky a Adámek měl v pondělí 2 roky ;) Dort máte moc krásný!!! Ten auták nahoře byl taky jedlí???? Elektrické autíčko super!!! moc se mi líbí, netušeila jsem, že se dělají i takto dvojauta a příjde mi to super, protože já bych snad musela vše kupovat 2x, oni by se mi o vše porvali, takže když se tam vejdou dva, je to fajn :s: tak možná na příštží narozky se po něčem taky poohlídnu, i když já bych radši šlapací, ale to dvojauto asi nebude

In reply to by Jajda007

Děkuju za přání a i já přeju Tvým klukům všechno nejlepší :k: . Doufám, že si oslavu taky pěkně užijete :-).
To auto posazené na dortu bylo taky dort - kakaový korpus a vanilkový krém - a bylo taky výborné :one: . Jinak spodní korpus byl z ořechového těsta a s čokoládovým krémem :a\|: :a\|: . Celkem ten dort vážil asi 5,5 kg, takže se pěkně pronesl :-).
Dělají se tyto auta pro dva i ve větším provedení, kde mají děti víc místa, ale ty už stojí asi jednou tolik, než to naše. I takhle to bylo drahé až až (téměř 4000 Kč) :00:
U nás se kluci taky o všechno perou a tak jsem ráda, že aspoň s tímhle autem jsou spokojení. Honzík řídí a Tomášek si mačká tlačítko na volantu, kde mu to hraje několik melodií :-)
:a:

dort moc hezký, autko taky jde vidět že s nej mají kluci radost :-) to bude bouraček:-))) Klukům dodatečně všechno nejlepší a hlavně ať už jsou konečně zdraví jako řípy :-)
my 11. 5. oslavili taky společně narozky kluků Kryštůfek 5. 5. dva roky a Filík 26. 5. pět :-) letí to šíleně rychle.
už aby jsme kupovali tašky do školy, co? :-( moc rychle to nějak uteklo :-(

Ahoj Alenko,to je vtipný koukat na ty fotky a vidět už Tvoje dětičky takhle velký.Psali jsme si spolu asi před 4-5ti lety tady na mojetu,když jsem čekala kluka.Ted jsem se sem opět dostala,protože jsem těhotná po druhé a náhopdně narazila na Tebe.Už jsi stihla i druhého kloučka.Oba jsou moc krásní a jsou Ti podobní :P Gratuluju :k: malej měl moc hezkej dortík :a:

In reply to by Nona

Děkuju moc :-) - máš pravdu, neskutečně to uteklo, až je mi to trochu líto, kde jsou ta moje miminka :-). Ale zase když vidím, jak si už kluci spolu hezky vyhrajou a jsou to nejlepší kámoši, kteří si sice dost často vjedou do vlasů, tak si uvědomím, jak je každé dětské období krásné :h:
Tak Ti držím palečky, ať Ti těhotenství probíhá bez problémů a ať jste všichni zdraví :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka