prosím o názor

12.05.2013

ahojky holky, mám takový možná hloupý dotaz. Beru antikoncepci. Minulý měsíc se nedostavila menstruace, ale občas to mívám slabé a tak jsem si myslila,, že to třeba s tim souvisí, ale pro jistotu jsem si udělala test a byl negativní a tak jsem se uklidnila. Ale ted jsem to měla dostat v pátek a jeden moment jsem si myslila, že jsem MS dostala, ale bylo to jen jediné zašpinění a dál nic. A jsem poslední asi dva týdny hrozně lítostivá, ale děsně, rozpláčou mě úplný hovadiny. Zítra si udělám další test, ale chci znát i vaše zkušenosti. Těhotenství by se mi líbilo, ale mám cukrovku a beru prášky na cukr a taky n a srdce tak nevím jak jsou vhodné, ale ty na cukr ty se prý v těhu nesmí brát. Předem děkuji za jakékoliv odpovědi. Jinak 22.5. jdu ke gynekologovi, tak uvidíme.

Antikoncepce není na 100% spolehlivá, zvlášť pokud se někdy vynechá pilulka... :) Pokud jde o ty léky, tak taky nemusí mít výrazný vliv na těhotenství a test se ti taky nemusí zezačátku ukázat pozitivní. Když jsem v těhu krvácela, brala jsem Ascorutin, který mi dávali doktoři a taky je tam v letáčku napsáno, že se nesmí brát v těhotenství. Kdyžtak si zavolej doktorovi, jak je to s léky a jestli je nemáš radši nějak omezit, kdybys náhodou mohla být těhotná...tak hodně štěstí, ať chceš jakkoliv, ať to dopadne. :a:

In reply to by Kamila.dlouha

Já chci. Manžel by se z toho asi musel vzpamatovat, ale nakonec by měl radost. Mě se ještě nestalo co beru prášky aby mi MS vynechala 2x za sebou. ývala jsem jeden měsíc maličko, ale ten další zas hodně, takže je to divný. Ale na druhou stranu bych byla mco ráda.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka