zkrácený děložní čípek v 22tt????

09.05.2013

Mamči,mám od dr.nařízeno ležet doma kvůli zkrácenému čípku,co mi zjistil teď na kontrole,když to nebude dobrý,půjdu až do porodu do špitálu.Zajímá mě,když budu doma ležet a dodržovat klid,jestli je možné,že se čípek zase vrátí do normálu nebo jestli to bude jen horší už...Tvrdne mi taky bříško dost,beru 6x magnézko..Máte někdo zkušenost,že se to zlepšilo??

Kliknutím vložíte smajlíky:

jestliže ti tvrdne břicho a magnézko to nijak nemírní, mazej švihem do porodnice, já to měla jako ty, akorát o týden později a ležela jsem na kapačkách, brala antibiotika a kdejaký čípky, našli mi slabou infekci močových cest.. čípek se mi zkracoval, děloha pracovala - jela jsem jen pro jistotu, protože se mi nezdálo tvrdnutí břicha a nechali si mě tam, ani mě nechtěli pustit pro kartáček a oblečení....... po týdnu se to spravilo, ale klidovej režim jsem měla už do konce těhotenství..

In reply to by Peťule..

a do konce těhu jsi pak už ležela doma?Já to tvrdnutí měla od pátýho měsíce u prvního těhu taky a nikam jsem nemusela,teď mi tvrdne taky,ale ležet prej musím hlavně kvůli tomu čípku....ten už se asi nesrovná že?

In reply to by bau.v

nemusela jsem vyloženě ležet, ale klidový režim jsem dodržovat musela.. čípek se mi po týdnu v nemocnici trochu zlepšil, ale i tak mi hrozili předčasným porodem.. rodila jsem sice dřív, ale nebylo to tak strašné, otázkou je, jestli by to tak bylo ikdybych nedodržovala klid.. ale to tvrdnutí břicha nepodceňuj, zvláště pokud se ti čípek zkracuje (!!!!!!!), mám dráždivou dělohu a tvrdla jsem ikdyž jsem se žďuchla loktem, ale jak se aj čípek mění, raděj bych neriskovala :?

In reply to by Peťule..

snažím se to nepodceňovat...malou mi do školky vodí tenhle týden mamka,za týden mám kontrolu u dr.tak doufám,že to bude lepší,když budu ten režim dodržovat a nepošle mě do špitálu ...

Ahoj,já teda osobní zkušenost nemám,ale moje hodně dobrá kamarádka na tom byla podobně.Začal se jí skracovat kolem 24tt a na 30tt neměla už prakticky žádnej.Ihned ji poslali do špitálu.Je jí 36 a čeká první.Ale ona že ne,že bude ležet doma.Doktor na ni byl dost hnusnej,že následky si ponese sama,furt ji strašili,chudák byla celá vynervená.Doma ležela opravdu poctivě.Vydržela to myslím 5týdnů.Přítel jí upravil postel aby celá ležela nakloněná jakoby hlavou dolů.Žádný poholdlí to nebylo ale zabralo to :) A jak to dopadlo? No,termín má v neděli a furt nic.Ten doktor co jí nadával se jí teď mrtě omlouvá.Čípek sice nenarostl,ale vydržela to do toho 36tt a teď už jen čeká :)
Přeju ti ať to s vámi dopadne dobře :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka