Kineziologie - mate zkusenosti?

03.04.2013

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate nejake zkusenosti s kineziologii nebo presne s odblokování cehokoli.
Jde mi o to, ze mi dcera (16 mesiců) začala zvracet v aute i na krátkych vzdalenostech. A v tu chvili co se mi pozvraci, tak ji musim z auta vyndat, ale ona uz nechce zpatky do sedacky. Chci tedy ted vyzkouset i nejake leky nebo homeopatika, ale take me napadlo, ze bych ji na to mohla nechat odblokovat. Sama sem odblokovana na strach z duchů a musim rict, ze urcite tak ze 70% mi to pomohlo. Nemate nekterá zkusenosti primo s odblokováním zvracení jestli to pomohlo nebo ne? a případně, neznate nejaka homeopatika, ktere na to jsou? Nejlepsi by bylo neco, po cem by v aute usla. Diky moc za rady.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zrovna jsem se v minulých dnech o tohle docela zajímala a sama se chci objednat na sezení. Mělo by to pomoct i v psychice a ve všech problémech, které si neseme z minulosti, tak jsem zvědavá. Slyšela jsem, že hodně lidem to pomohlo. Co se týče dětí, tak jen vím, že se odblokovávají pouze přes rodiče, takže to budeš muset asi absolvovat ty. Ale určitě se poraď s nějakým dobrým kineziologem. Každopádně tomuhle já fandím a na homeopatika nedám dopustit, dostaly nás zatím ze všech nemocí a neduhů. Je to o tom věřit tomu, každopádně uškodit nemohou. Dej vědět jak jste dopadli a jestli něco pomohlo. Hodně štěstí :a:

In reply to by markyma78

Fandim Ti a budu na Tebe - na Vás myslet, budu ráda, když pak dáš zpětnou vazbu co malá. Homeopatika jsou na cestování jmenují se Coculline. Použila jsme je zatím jen jednou. náš syn pokud jedem po dálnici a rovině (to je většinou) tak super, ale tak dvakrát do roka jezdíme děsnou cestou - to je zle i mě a na tož jemu:-(

No moje kámoška už odblokovávala přes kinezi víckrát děti, ale co bylo téměř neuvěřitelné, její syn moc nerostl - byl malinkej a Dr. řekl, pokud do příští návštěvy nevyroste, budou muset to řešit přes odborníky. no a tak to řešila přes kinezi a chlapeček pěkně povyrostl a pan doktor jen zíral :O a říkal"jak je toto možné!" a kámoška říkala, jo pane doktore, to já Vám říct nemůžu, stejně byste neuvěřil... :s: je to tak..

In reply to by Stanna

Ahoj, tak uz jsem tam byla, ale tezko rict, jestli to zabralo. jelikoz sem tam byla v patek a od soboty v noci mi dcera zacala zvracet a zrejme chytla nejakou strevni chripku. Porad jeste ma prujem a je na diete, takze ted nemuzeme vyzkouset cestu autem. A po pravde, kdyz sem ji videla, jak blila chudak z ty strevni chripky, tak zacinam mit hruzu z toho ji pak posadit do auta, co kdyby zase zvracela. Ale az vyjedeme, tak podam dalsi hlaseni, zda odblokování melo uspech ci ne.

In reply to by markyma78

No jsem na to zvedava, uz jsem objednana na příští pátek tak pak dám vedet jaky to bylo. Ja právě temhle vecem hodne verim a tim, ze uz jsem si to na sobe jednou vyzkousela a musim rict, ze mi to opravdu pomohlo, tak do toho ted pujdu zase. Hlavne maximalne tim dceri pomuzu a neuskodim. Nechce se mi do ni hned rvát dithiaden a kinedryl, kdyz to treba nebude potreba. Ale nerikam, ze bych se tomu v nouzi branila.

mám a dobré. ale fakt ses minula webem, tady tě ukamenují nevěřící Tomášové a budou ti doporučovat učebnici fyziky. tak se drž... }:) Víceméně je to tu pořád ta samá písnička.

In reply to by efkas

nepřeháněj :D
já třeba vůbec netuším, co to kineziologie je - do teď jsem myslela, že něco se psama :D
každopádně, určitě musí být něco, co může člověka odblokovat - já bych potřebovala odblokovat přežírání :D
- jinak u nás se docela ujímá (třeba, když byl syn bloklý, že nechce spát mimo naše letiště), když dostane nový dárek, který ale s danou aktivitou souvisí (u nás povlečení s motivem Cars :D ) - jestli by holčině nepomohla třeba nová autosedačka :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka