Březééén!

01.03.2013

Huráá, už je tu březen, nevím jak vy, ale já už cejtím jaro :h: .

A Vojtíšek má dnes jeden den. Tož tak vše nej, a ať se ti líbí na tom světě :k: .

Ahoj holky,od pondělí už jsme doma,Vojtíšek je moc hodný,je prostě úžasný zlatíčko,Kubíček je na něho moc hodný,jinak zlobí furt stejně ;) :-D ... Snažím se kojit,mlíčka je myslím dost,ale prsa bolí jako čert,tak snad to nějak překonáme a budem kojit dál,včera jsme byli na první prohlídce,všechno v pořádku akorát máme nějaký zánět v očičkách a kapeme kapky,.....

In reply to by Dana Medková

aHOOOOOOOJKY
Daní ty prsa hodně mazej bepantenem. snad si časem zvyknou a nebude to tak bolet. :)
Brrr očíčka... jestli mu nic nezabere a budou vámnabízet průplach kanálků, tak do toho jděte jinak můžete mít trápení s očíčkama jako Adélka při každé rýmě :(
Kubíček určitě zlobit neumí. ;)

Holky díky za odkazy. Botky parádní. My tu máme taky prodejnu kde prodávají ty se žirafou tak koupíme asi tam. A nebo u deichmana kouknu.
Baru koukala jsem na fotečky Soničky z maškarní a uplně super. Jí to mooc slušelo a Adélce se taky moc líbila. Pořád by to prohlížela dokola.

Daníííí tak co už jste s Vojtíkem doma? :h:

In reply to by janča a adélka

Danuška by měla být doma, aspoň to včera psala na FB :D.

Jj, botky, to je nekonečný příběh, než vybereme jarní, už se budou koupovat sandálky :00: .

Sonička to ještě neviděla, vzpoměla jsem si až dnes, že to tam mají dávat. Mě se líbí ta fotka, jak ji tam drží ti dva kovbojové okolo ramen :h: . Ten okatej je Tobík, její kluk :s: :a:

Ahoooooooooooj tety :)
Tak my víkend taky super .Strávili jsme ho u našich.Konečně nějaká změna :)
Jinak Maty ....Maty dostal v pátek u dr masku a stříkám mu co4 hodiny ventolin ....Aasi bude i astmatik :( Zítra jdeme ještě k dr. po dobrání ATB a tak na nás koukne a pak pujdeme k alergologovi ,ale musíme být fit u dr. tak uvidíme kdy tam pujdeme .Já jen doufám že se to nepotvrdí a bude jen alergik ......
Kiki měl ve čt. karneval .Na výběr měl 5 masek , a nakonec si vybral zahradníka :) No užil si to krásně .Dnes je zase ve školce .A je fit tak aspon že tak .
Jaro u nás už je taky :///: snížek taje ,ale ještě je dost bílo ,ale dnes svítí sluníčko a je krásně teploučko .....už koukám Kikimu po botkách a mám i vybráno ,ted jen počkat až dorazí do obchodu jarní kolekce ,zatím mají u nás ještě zimu

In reply to by lenacko

Děkuji holky ...dnes jsme byli u dr. a máme ještě týden foukat a pak se uvidí ,ale asi nám to sníží jen na večerní foukání .V pondělí jdeme na celkové vyšetření na ORL a podle toho se rozhodne :) Na poslech je už mnohem lepší ,takže foukadlo a ATB konečně zabraly :dance:
Na 6.5 jsme objednání na alergologii a tam nám udělají testy a budeme vědět zase víc .....
Jojo Beru na botky jsem koukala jsou super ....No speciální ,musí mít atest žirafky a byt zdravotní ,takže já kupuji jen v lékarně nebo v obuvi zdravotní obuv .Ale koukám že i ty jsi koupila pegresky což jsou moc dobré botky ,ty kupuji i já :///:
Zahradník :s: měl na výběr ,rytíř,čaroděj,zahradník ,hrozno,kovboj ..vybral si zahradníka tak šel .Pak vám sem vložím foto až budou ze školky :)

My máme botky (budeme mít) tyto vše s atestem zdravotní obuv ,Takže inspirace pro janču -Adélku :)pokud váháte
trepky do školy na písek
http://shop.fare.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=236097
sandálky
http://shop.fare.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=28609
a celé botky
http://www.pegres.cz/photo_katalog.php?id_foto=14004
A Matymu tyto ....sandálky mám po Kikim ,on v nich moc nechodil tak je podědí Maty .snad mu ale budou dobré :) Mám od Essi
http://www.pegres.cz/cz/katalog/detska-obuv/capacky/?from_katalog=1,raz…,

In reply to by lenacko

Leni a objednáváš to přes net, nebo jak?
Já se celkem bojím, chci aby si to i ozkoušela a i abych to měla v ruce...

Taky musím takový nějaký sehnat na písek, asi i dvoje :? . Do školky a na ven sem. A sandálky taky, ale to až tak duben květen.

Hele, tak je to dobrý, když to zabralo, snad to to astma nebude.

In reply to by Barče

Baru kupuji i nás v obuvi nebo lékarně :) taky to musím osahat a vyzkoušet kikimu na noze :)
Ale už vybírám na netu :s: Právě že u nás ve školce si botky nenechávají ,v tech co příjdou jdou pak i ven ,tak nám stačí jen jedny trepky ,ve kterých bude řádít :) A pak ty druhé boty bude mít když někam pujdeme a tak .Trepky hlavně do školky na písek a na venkovní řádění ....Možná pak v létě koupím ještě jedy ,dle stavu těch prvních :s: sándálky taky až v létě ...ted hlavně ty pegresky at má v čem za chvíli chodit .už sníh krásně slezá,je tady ještě sice bílo ale tráva už prosvitá občas :)

In reply to by lenacko

Malé právě asi vůbec nevyrostla noha :? . Protože má pořád 26, stejně jako před zimou.

No uvidím, ona je právě ze školky má vždycky jak :pig: , mají tam docela bláto na zahrádce, tak proto tam chci zvláštní boty ;-).

In reply to by lenacko

Tééda, zahradník, super nápad :one: . U nás ve školce by dostal pochvalu, tam to byla samá princezna nebo spiderman ;-).

Botky už máme, dávala jsem odkaz dolů k Janiččině komentáři, tak jukni, ale vy máte nějaký speciální, ne?

Maty, no snad to bude jen alergie, to astma je hrozný :n: .

In reply to by janča a adélka

Jani my taky ...loni měl na podzim 26-27 a ted na zimu má 29 a říká že ho to už tlačí :00: takže koupíme 30-31 uvidím co mu bude sedět líp .Noha mu roste šíleně rychle :00:
I si ted stěžuje že ho bolí nožičky :( Ale tak se ani nedivím za rok vyrost o 12 cm ,což je hodně .Plus ty jeho ploché nožky ,musím mu koupit i papučky na doma ,at ho to tak netrápí

Ahoj!
Tak máme za sebou odběr krve, brali jí to normálně v ordinaci ze žíly, tak jako dospělým :00: . čekala jsem teda hroší vyrvajz, ale nebylo to tak strašný :r: .
Nejhorší bylo, že se napoprvé netrefily, tak to musely napíchavat znova :00: . Ale zmákly jsme to.
Za odměnu dostala omalovánky a samolepky a mamka jí po cestě koupila ledňáka :dance: , to byla odměna nejlepší :s: .

Teď kouká na Zvonilku, já dopíjím kafíčko a musím uklidit. Je tu pěknej brajgl, a to jsem v sobotu gruntovala :O . V pokojíku jsou vytahaný snad všechny puzzle :00: .

Danuška už by dnes měla jít domů.
Baru a co vy? Jak jste na tom? A Adél a Kikčo a co Maty a ATB, zabraly mu?
Jsem dnes volala do školky ji ještě omluvit a prý mají všichni 39 horečky, včetně učitelek :? . Ale co mají dělat, když jsou tam jen dvě, někdo tam být musí asi...

In reply to by Barče

Týýýjo takhle brát krev....brrrr. Je statečná.
Taťka si nasadil Soničky léky, tak snad mu zaberou. :) co ten chleba jak dopadnul?
Zítra jede školka do Prahy do planetária a na podmořský svět, tak se malá těší.

In reply to by janča a adélka

No mazec, obdivuju i dr, že to tak zvládla napíchnout, těm dětem ty žilky nejdou ani vidět....Dostala za to ledňáka, tak je vše zapomenuto :s: .

Hezký, to mají super výlet :one: .

Taťka přišel dnes dřív, a šel si zrovna pro ATB, tak snad mu zaberou.

Jo a my už boty máme, vybrala si růžový za 950,- :00: , na suchej zip. Měli tu i za 700,-, jenže ty byly na tkaničky a to se mi ještě nezdá do školky.
Juknu, jestli je někde nenajdu na netu.

http://www.dpk.cz/eshop/celorocni-obuv/celorocni-obuv-19-26-kolekce-jar…
To jsou ony :one:

Ještě jsme váhali mezi jedněma, ale ty byly o dost těžší, tak jsem je radši nebrala. Joo, a máme pořád 26, stejně jako zimní, dokonce by nám ty jedny byly i 25.
A máme tu obchůdek, kde má paní na třetí pár botů 30% slevu, tak už jsem tam kupovala zimní a tyhle, do školky jí seženu nějaké tenisky na dvoreček a sandálky budu mít se slevou ;-).

A zimní máme tyhle, jsou to ty první nahoře z prava. Kdyby nám neodpadla jedna kytička, tak jsou pořád jako nové :one: .

http://www.pegres.cz/cz/katalog/detska-obuv/vzor-1702/?from_katalog=1,r…,

Ahooooj. Tak jaký ste měli víkend? My uplně super. Včera u našich přijel brácha s Danou a s Terezkou. Byli jsme i n aprocházce. Odpol. maškarní. Uplně super Adélka celou dobu tančila. Dnes jsme byli taky na maškarním, takže se Adélka opravdu vydováděla. Dnes spala po o to se opravdunestává, tak jsem zvědavá jak usne.
Zítra zas práce a školka....
Lení co Maty pořád rýmuje?
Baruš co Sonička už je v pořádku? Nehorečkuje?
A co druhá Barča s Esterkou? Je zdravá? A co jinak jak se vůbec máte...moc sem nepíšeš. :)

In reply to by janča a adélka

No to věřím, že se Adél vyřádila. Malá se těšila na karneval, ale bohužel nemoc si nevybírá :O .
Jani, už je v pořádku, zítra jdeme na krev, tak jsem zvědavá, jak to zvládne a jestli bude vše v pohodě. Myslím, že jo. Po 5ti měsících je bez kašle a rýmy, teploty nemá od pondělka, takže snad to bude už dobré.
Zato taťka bojuje už dýl než týden s horečkama :00: , tak si nasadil ten Soniččin ATB sirup....snad mu zabere.

Holky vložila jsem do březňátek 2013 fotku tak se mrknite ,nejde mě sem vložit odkaz ..... A dnes už po každém kojení navážíme 10ml ,hurá :dance: nemáte nějakou radu na bolavá prsa?? :?

In reply to by Dana Medková

Také se přidáváme s gratulací!!
Ať se vám všem daří a prcek pěkně prospívá :)
Prsa sprchovat co nejteplejší vodou, masírovat a odsávat :)
rozpraskané a bolavé bradavky mazat lanolinem :) já měla od medely Purelan a hojilo se to opravdu rychle !!
:a:

Ahoj holky,všem moc děkujem za pranicka <3 jsem fakt šťastná že už to mám za sebou a Vojtiska mám u sebe <3 je prostě úžasný :-D je to neuveřitelný,takový bobíšek,je strašně hodný,krásné bumba a spinka ,teď mu šli stříhat pupíku a má velkou vizitu ,já jsem taky v pořádku na plicích nic nenašli,bylo to fakt asi po tom porodu,byla to taková rychlovka že jsem to ke konci zvladala z posledních sil,tak holky já už mám ssplněno,tak kdo je další na řadě ;-) ....a už je zase u mě miláček. <3

In reply to by Dana Medková

Ale jo, dá se. Ale mám na pytel troubu, jde to nastavit jen na jednu teplotu a ještě nevím na jakou :s: , takže zvenčí se začal připalovat, tak jsem ho vytáhla a měl tam ještě chvilku být.... Příště to musím vypnout dřív a nechat tam dýl.

Vojtíška jsem viděla, je nádhernej :h: , pašák malej.
Hlavně že jsi v pořádku a jak vidno, tak pěkně kojíš, takže pohodička ;-).

Ahoooj.
Mluvila jsem s Danuškou :h: .
Byl to prej fofr, v půl jedenácté praskla voda a 2:55 byl Vojtík na světě :^O^: .
Bolesti byly horší než u Kubíčka a chyběl kousek placenty, takže ji čistili :spid: . A Danuška má prý kapku problémy s dýcháním, takže jí hrozili embolkou, ale dnes je to už lešpí. Byla na vyšetření a něco jí píchli (asi něco na ředění krve).
Tak snad už to bude lepší.
Vojtíšek je prý celý Kubík :h: . :k:

In reply to by Barče

:h: Týjo tak to byl fofr. Chudák čištění brrr ale tak hlavně že jsou v pořádku. přeci jen je tam pod kontrolou, tak na ní budou určitě dávat pozor. Malej je opravdu kráNoučký miminečko. Má takový krásný čistý obličejík, není pomačkanej a tak.... :cc):

In reply to by Barče

My a mimi? Zatím si dáváme pozor. Jára to má v práci špatný, vypadá že masna krachuje. Šahaj jim na peníze, tak je to teď na prd. Bude si muset hledat novou práci. Tak se uvidí... ale tak do roka bych chtěla být už těhule. :)
Co vy Baru? A co Sonička a bacily?

jj,konečně březen.Aspoň ta vidina toho jara mi dodává lepší náladu.Ikdyž dneska teda máme zataženo...ale bude už jen líp a líp...:-) Vojtíšek je krásnej... :cc): Hlavně aby byli zdraví.Zbytek už příjde sám

In reply to by Ja.Zandysek

Tady bylo včera tak nádherně, že jsem dala i prádlo ven :s: . Akorát dneska ho asi budu znova prát, páč určitě ještě neuschnulo a čekat 3 dny než uschne :00: .

Co ty? Taky se ti to už blíží, viď? A koukala jsem, že nakupuješ na slečnu, tak to bude princeznička :€s€: ?

In reply to by Barče

Ahojky...jj,bude to slečna... :€s€: Dneska sem byla na kontrole a už zase povyrostla...:-) jsem 24+5 Tk už se mi o pomalu krátí.... 8)

Baru co tu strašíš takhle v noci? Jak je Soničce?
Já jaro teda ještě necítím, ale už chci ať je tepleji. :€s€: Hlavně ať už vykoukne sluníčkoooooo.
tak my valíme do školky a práce a k večer u jsem tu ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka