Jak studujete s dětmi???

14.01.2013

Ahoj holky,
na stará kolena studuji specializaci....s třema dětma.Už končím a čeká mě atestace- tj 45 okuhů. Vůbec nevím, kdy se mám začít učit, aby to nebylo brzy...abych to nezapoměla...nebo zase pozdě. Zkoušku mám v půli dubna. Studujete nebo studavala jste některá....jak jste si to naplánovaly ....braly jste třeba nějaké ginko nebo nějaké jiné podpůrné prostředky? Díky za rady...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja se ucila kdykoli syn spal. Po obede si daval jako miminko klidne 3 hodiny, takze jsem si uvarila kafe, zasedla a temer denne cetla ucebnici, komplikovanejsi veci si vypisovala... A pak ve zkouskovem jsem se zacala ucit naostro, takze treba rano od 5 do 7 nez vstal, kdyz spal po obede, odpoledne mi ho mamka brala ve zkouskovem casto ven... Nekdy jsem se ucila i vecer, ale vetsinou jsem padala unavou a sla radsi spat. :a:

ahoj, napisu ti svuj nazor a zkusenosti, a vim ze to kazdy muze mit jinak :) takze podle me :
zalezi na tom kolik ti je , ve dvaceti je to uplne jine nez po tricitce.
clovek blbne i kdyz studuje a postupy musi zmenit. ja se nemuzu ucit moc dopredu, protoze bych to proste zapomnela, ale zas kdyz uz je casu malo, mozek teka a nestiha se soustredit na nic. takze bych si to vse precetla dokud mam hodne casu a nic me netlaci, pozdej se to bude mnohem lepe ucit kdyz uz si to nekdy cetla, treba i dvakrat . a pak bych se to tvrde ucila maximalne 3 tydny pred zkouskou, jinak bych to ja osobne proste zapomnela.
Kdyz jsem mela hodne tezkeho textu , tak jsem si to nahrala do telefonu a poustela si to na prochazkach, pri domacich pracich , pri ceste autem, kdyz jsem usinala do sluchatek (mam obyc. telefon jde to snad na kazdem.) i kdyz to clovek moc nevnima , tak to v tom mozku zustava a pak se to lip uci. a leky neberu zadne , na to neverim. tak tolik ode me (pardon ze tam nejsou carky, hacky)

In reply to by Danzy

právě...je mi 40 a mám pocit, že mi v hlavě moc nezůstává, když se učím...navíc, končím mateřskou, za měsíc jdu do práce, navíc do ové a hned do funkce, takže to bude mela......děkuju za radu....tak nějak jsem si to asi myslela

In reply to by martina

Mě je třicet, jsem čerstvě po RD, mám pocit, že více jak větu jednoduchou dohromady zkrátka nedám :D Po těch třech letech si přijdu úplně vygumovaná a to jsem si ty tři roky hodně četla a neustále se snažila aktualizovat své vědomosti a občas i nad-vědomosti :) Každopádně, co si přečtu, tak si zapamatuji max týden, ale to se o dané věci musím aktivně s někým podělit, po týdnu je konec :)))

In reply to by Petra2807

trvalo ve škole tak 2 měsíce, bež jsem se naučila vůbec učit...po víc jak dvaceti letech po škole...hrůza.Všechny zkoušky jsem s velikýmm vypětím a nervama...že mi bylo fakt blbě, průjmy, klepavka atd...zvládla napoprvé....a tak nevím, co budu dělat těsně před atestací...snažím se číst, abych nevypadla z látky , ale stejně se bojím, abych to nezapomněl...

In reply to by martina

Já jsem to ve čtvrťáku na střední dělala tak, že jsem se učila novou látku hned ten den, co jsme ji distali a ještě předtím jsem si zopakovala všechny látky, co jsme probírali X hodin před a mohu říci, že jsem nic nezapomněla, naopak, to bylo u učitele, který dělal schválně přepadovky, to mě nikdy nepřekvapilo, nejenže jsem od Něj měla za 1, ale byla to ekonomie a já se ji už nemusela učit na maturu a více času jsem strávila s předmětem, který mi nelezl do hlavy. Ale bylo to vždy dost náročné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky