Kdy vám chodí nemocenská?

10.12.2012

Ahoj holky,
prosím Vás...vy, které jste doma kvůli riz.těhu - kdy vám chodí nemocenská?
Děkuju :€O: :) :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Nefertiti

mě ještě za listopad vůbec nedorazila!! když jsem volala, tak mi řekli, že moje papíry mají, ale zaevidovali je až k 31.12., takže si mám příští týden zavolat, kdy mi může být vyplacena dávka za listopad a pak asi hned přijde i ta prosincová...takže mě vlastně nechali měsíc bez peněz, já nemít chlapa, tak nevím..asi bych se pásla :n:

In reply to by makanka

A víš, že mě to ani nepřekvapilo? Dělají si co chtějí a je jim úplně jedno, že nemáme ani na jídlo! Taky jsem říkala, že nemít manžela, tak malá neměla nejen žádné Vánoce, ale musely bychom se zadlužit, aby jsme měly obě alespoň co jíst! Je to prostě hnus, co se to tady v tom státě děje!! Nikdy jsem nebyla nemocná, všechno si poctivě platila a poprvé, když potřebuju pomoc tak je problém...:€[€: :€[€: :€[€:

In reply to by Nefertiti

No holky, co říct. Je to hrozný. Vůbec na nás nemyslí a jsme jim uplně jedno!! Člověk x let studuje, pak poctivě pracuje a nakonec stejně může být za chudáka, když čeká mimčo :n: Fakt mě to vytočilo, ale bohužel s tím nic neudělám. V mém obvodě je prostě moc nemocných a pani na socce evidentě doost líné :r:

Vyděsili jste mě ... A těch prvních 21 dnů od zaměstnavatele nechodí jako původní výplata? ... jsem se těšila na pátek :-(

ahoj mě poprvé 25.. a minulý měsíc 15... takže fakt těžko říct ,ale většinou myslím že chodí až po tom dvacátém :00: :a:

mě má tento měsíc přijít poprvé, tak jsem sama zvědavá, kdy... do Vánoc to bude asi zázrak, jak jsem slyšela...no paráda :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka