neco malo od nas.....

19.12.2012

Ahoj maminky, uz jsem tady dlouho nic nepsala, tak vam pisnu par "novinek" od nas. Vanocni atmosfera se u nas zatim nekona, manzel jezdi vecer urvanej z prace, ja mu vyvolavam od 16hod. kdy uz teda prijede??? Nekdy me to jen vytipne....(nedivim se mu) nas vztah je take na mrtvem bode, zadna romantika se momentalne nekona........tak snad se to zase zlepsi! Dalsi kapitola jsou deti, 2leta dcerka je strasne mila, roztomila, vycurana holcicka ovsem do momentu nez se vrati jeji 6letej bracha ze skolky, to se mala zmeni ve vztekle, nepricetne monstrum, ktere brachu neustale mlati atd... Syn zacal dost kaslat, takze uz do skolky nepujde, tak nevim jestli si na pristi dny nemam pripravit lexaurin na nocni stolek.......Mam, ale i dobre zpravy, dcerka uz se neboji doktoru, komunikuje, nerve, dokonce i u zubarky drzela s otevrenou papulou a ani necekla! No a to nejlepsi na konec, ten muj nekdy prastenej predskolacek zacal cist!!!! Ja nechapu jak je to mozny, sice temer denne piseme pismenka a je fakt, ze jsem ho ucila slabiky, ale i tak jsem v soku. Nejdriv jsem ho podezrivala, ze to co "cte" zna, ale dnes vecer po pohadce jsem mu dala neco precist a on to smudla fakt sam louskal. Mam z nej velkou radost, ale neberte to prosim jako vytahovani, jenom jsem se chtela podelit.... No nic obohacujiciho jsem vam nenapsala, jen pouhou realitu nasich dnu, mejte se krasne a piste jaka realita je u vas!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, můj chlap je taky od rána do večera v práci. Normální doba kdy jezdí domu je 19hodina a někdy i později. Bohužel to u něj s prací vypadá dost blbě. Mezi svátkama má schůzku se šéfem a tak se uvidí co bude nebo nebude. Samozřejmě manžel počítá s tou horší variantou :-(. Já chlapovi nevolám kdy přijede. Akorát bych ho tím deptala. Důležité je přivítání doma. Obejmutí, dání pusy a udělání kafíčka dělá divy :///: . Určitě si udělejte jako rodina výlet na vánoční trhy abyste načerpali atmosféru. Zkuste udat děti a jít třeba do divadla nebo do kina. My jdeme 28.12 do divadla a moc se těším. Byli jsme i vloni a bylo to opravdu super zpestření.
Dětičky máš šikovné. Malej bude ve škole vynikat a je super že je takto vnímavej a hlavně má zájem se učit. Ondra už je na tom taky lépe. Má snahu číst. Když jdeme venku a vidí ceduli, tak se snaží přelouskat co je tam napsáno. Je to krásný vidět jaké děti dělají pokroky. Už nemá ani problém s tím, že s ním chci procvičovat grafomotoriku. V logopedii taky dělá velké pokroky. Věřím tomu že do září R a Ř vypilujeme :-). No a když ne úplně, tak to taky nevadí. Když slyším některé děti jak mluví, tak to je až hrůza a nechápu že je rodiče dají do školy aniž by nejdřív vypilovali správnou mluvu. Myslím si že to musí být pro dítě handicap. Ale třeba jsem moc úzkostlivá matka :///: .
Malá se zklidní. To víš, je zvyklá být půl dne s tebou sama doma a když vyzvedneš brášku tak už tě nemá sama pro sebe. Ona to pochopí a naučí se brášku tolerovat. Mě přijde že moje dětičky bez sebe nemůžou být. Strašně na sobě lpí ale dokážou být na sebe i zlí. Ale to k sourozenecké lásce a rivalitě patří.

In reply to by JaMiOn

Ahoj tak s tim privitanim mas urcite pravdu, takhle mila nejsem (posledni dobou nejsem mila vubec..) zkusim s tim neco udelat! Ono totiz i byt protivna je jisty "zlozvyk", ktery me zacina vadit! Je pravda, ze byt alespon den bez deti, tak jsme asi uplne v pohode, clovek si asi potrebuje oddychnout i od nich....Jinak R a Ř Marek taky neumi, chodime na logopedii a stale doma trenujem td..Deti se maji radi, ale spolecne jsou momentalne na zabiti, neustale rvou atd....kdyz jsou kazdy zvlast, tak o nich ani nevim jak jsou hodny, Marecek chrchla jak starej tuberak, takze zitra skolka nehrozi...tak snad se oba trosku zklidni, nechci doma porad hulakat. Tak se mejte krasne a krasny predvanocni cas....

In reply to by maccina

společně budou na zabití hodně dlouho. U nás je to taky o ječení, vzájemném pošťuchování, hádání se a pištění, kvílení :s: . Na spoustu věcí už jsem si zvykla. Když jsou od sebe, tak jak píšeš. Nevím o nich. Oni si spolu hrají, ale jakmile se malý něco nelíbí, tak začne ječet. Ondra se neudrží a třeba do ní strčí. Ona ho v tu ránu praští a pořád dokolečka dokola :s: . Ale tohle jsou věci, které si musí vyřídit mezi sebou. Řekla bych že teď už se to zlepšuje a už ví co jeden od druhého může očekávat. Na druhou stranu jsou to parťáci. Což se mi líbí.

In reply to by JaMiOn

Tak presne jak pises Terka Mareckovi pocmara vykres, on na ni zarve, bouchne ji a uz to jede.......pak rvu ja na oba...Nejhorsi je, ze mu casto sahne po brylich s ja trnu jestli vydrzi....jeste, ze ma Marek titanove jinak bych uz nekolikrat kupovala nove. Terka je 2leta a bohuzel i kdyz na ni zvysim hlas, placnu po ruce, zavolam bubaka.....stejne to vzdy udela znovu, takze nevim, bud jeste nema tolik rozumu, anebi me ma na haku, jenze mlatit ji nehodlam, tak nezbyva nec cekat az trosku prijde k rozumu....hlavne abych o nej do te doby neprisla ja...

In reply to by maccina

jj taky si pamatuju na to období kdy jsem si myslela že tímto něco vyřešim. ALe jen jsem se nervovala. Pak jsem si řekla že to nechám být a nechám je ať si to vyřeší mezi sebou. Protože kdybych vše měla řešit tak bych zešílela. Kolikrát jsem si totiž nebyla jistá jestli jednomu nebo druhýmu nekřivdim. A to mi dost vadilo. Nechtěla jsem dávat za vinu Ondrovi protože byl starší :n: . Takže jsem je nechala a upozornila jsem Ondru ať se krotí když spolu budou něco řešit. Že jestli poteče krev, tak bude hodně potrestaný. Zatím to funguje. Jakmile odvedle slyším jekot, tak se jdu jen kouknout a potom odejdu. Buď řvou oba a nebo jen jeden z nich :s: . Už ani nechodí jeden na druhýho žalovat protože vědí, že já to řešit nebudu. Nebyla jsem u toho a nevím co se stalo a vědí, že by dostali trest oba :-).
Teď se momentálně začali hádat zda má Locika (Princezna na vlásku) zlatý nebo žlutý vlasy. No měla bys to slyšet. Onra ječel že zlatý a Markéta na něj ječela že žlutý. Markéta nakonec Ondru praštila a on jí to chtěl oplatit. Podíval se na můj výraz a nakonec to neudělal. Sedl si a mlčel. Markéta si sedla k němu a do ucha mu řekla. Má je žlutý. Ondra se na ní podíval a povalil jí na záda a začal jí lechtat :s: . Kdybych se do nich pletla, tak se Ondra urazí a bude protivnej :-). Nyní vedle sebe leží a řehtaj se jak prdlí :///: . No a tak většinou dopadne většina jejich hádek od té doby, co je nechávám být.
Je pravda, že mě docela zaskočili hrou na doktora. Vymyslela si to Markétka. Tak se svlékla z kalhotek a na Ondru vystrčila zadek :00: . No Ondra se moc nebránil ale to jsem jim zatrhla. Tohle fakt dělat nebudou :00: .
S brýlema jsme taky bojovali. Ondra má taky titanové a jsem zato ráda. Ze začátku byli často na zemi a nebo mu je malá strhla z očí a schovala je...
Nejvíc teď prudí Markéta. Doufám že za další rok už to bude zase lepší a bude to doma méně o ječení než teď :-)

In reply to by JaMiOn

Tak presne jak pises Terka Mareckovi pocmara vykres, on na ni zarve, bouchne ji a uz to jede.......pak rvu ja na oba...Nejhorsi je, ze mu casto sahne po brylich s ja trnu jestli vydrzi....jeste, ze ma Marek titanove jinak bych uz nekolikrat kupovala nove. Terka je 2leta a bohuzel i kdyz na ni zvysim hlas, placnu po ruce, zavolam bubaka.....stejne to vzdy udela znovu, takze nevim, bud jeste nema tolik rozumu, anebi me ma na haku, jenze mlatit ji nehodlam, tak nezbyva nec cekat az trosku prijde k rozumu....hlavne abych o nej do te doby neprisla ja...

Ahoj šikula, v 5-ti letech číst.Jen se pochlub, však je s čím :) Věřím, že i vztah mezi dcerou a synem a tebou a manželem se obrátí k lepšímu, někdy jsou hold horší obddobí a někdy zase lepší.Zkus nějakou romantiku uspořádat ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka