Nemocnice na Bulovce - rodila jste tam některá letos??

13.12.2012

Chci se se zeptat, jakou máte zkušenost. Ja na Bulovce rodila dvakrat v r. 2010 a r.2011, byla jsem spokojena, šla bych tam opet, ale koukám na stránky a zjistila jsem, že letos nemocnice přišla o status "fakultní", taky odešel dr Záhumenský který byl moc fajn a vedl poradnu pro rizikové... Tak doufám, že se kvalita nejak nezhoršila.
Děkuji za každou zkušenost.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky za uplně čerstvou zkušenost a gratuluji k miminku. To se mi práve taky líbilo, když jsem rodila dceru, bylo potřeba porod vyvolat a snažili se co nejvic přirozene (práve pod vedením dr.Zahumenskeho) - uplně bez leku, pouze Hamilton, pak klystýr a píchnout vodu a pak už to byl fofr. :-D Hlavne jsem spolehala, že Bulovka registrovala až do 36tt, ted jsem ale zjistila že ne, že to je taky omezene a mne to zrovna vychází na svátky, ale zase vítám možnost registrace po netu, takže si asi i potřetí vyberu tuhle porodnici.

já letos, ale šla jsem sekcí... jinak za mě velkou 1* jak lékaři na pohotovosti, sále, šestinedělí, akorát na novoších byla jedna nepříjemná směna mladá sestra se starou sestrou a to byly s prominutím pindy na entou... jinak super .... jo a sanitárka, ale ta vypadala že je snad inventář,ta tam určitě byla i za tebe :-)

In reply to by sycatko

ono jsou sestry na novoších docela ranařky, ale jelikož jsem tam strávila myslím 13 dní, tak jsem je poznala trochu víc a jsou to dobré baby... docela mě psychicky podrželi a i já jsem občas koukala, co dokážou některý maminy vyvádět, tak se nedivím, že jsou sestry takové odměřené...

Já tam teda taky rodila loni jako ty, takže nové postřehy nemám, ale jen jsem ti chtěla říct k tomu statusu fakultní nemocnice, že to byla jen formalita a odstranění přebytečného slova z názvu, jelikož nemocnice na Bulovce nespadá pod žádnou ze tří pražských lékařských fakult, tak to tam bylo jaksi na nic a vlastně neoprávněně....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky