Potřebuji neutrální názor

02.09.2012

Ahojky...předem přeji krásnou neděli...jde o to že jsem se nastěhovala k muži kterého nesmírně miluji...a ted ten problém...bydlíme v bytovce o 3 vchode a 3 patrech...všichni máme super vztahy...ale jde o to že se bývalá žena rozhodla nastěhovat vedle do vchodu a já se s tím neumím nějak vypořádat...nevím jak se k tomu stavět...vedle bude bydlet ženská která žila 12 let v bytě kde jsem ted já...nechci jí denně potkávat bože já nevím :-( omlouvám se za román ale musela jsem to nějak ventilovat :-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já bych jí brala jako sousedku. Třeba se nakonec i skamarádíte. To že byla kdysy ženou tvého přítele je jedna věc. Ale nemusí to znamenat vzájemnou nevraživost-kord když jsi za jejich rozchod nemohla :-).
Tak hlavu vzhůru. Třeba tě překvapí, že je to příjemná ženská a budeš si sní rozumět.

Ahoj. No to by mi asi taky nebylo prijemny, ale taky jde o to, za jakych okolnosti se rozesli. Jestli jsi byla pricinou ty, tak by mi to bylo asi hodne neprijemny. Jestli se s nim rozesla ona kvuli jinymu chlapovi, tak bych se nad ni povznesla a nevsimala bych si ji.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

za jejich rozchod nemuzes, predpokladam, ze tvuj partner ma taky minulost vyresenou, takze bych ji brala jako sousedku. chapu a je mi jasny, ze ti z toho dobre neni, ale nez se tim jeste stresovat, spis bych si ji pripadne snazila naklonit na svou stranu:) ale nevim, jake maji vztahy s tvym partnerem. ona je stale s tim, ke kteremu od sveho muze odesla? jestli jo, neres nic:) ted jsi ty ta vyvolena, takze nakonec ti bude milou sousedkou:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka