2 a čtvrt

11.06.2012

Ahoj mamky, tak se jdu pochlubit co ten náš lumpík Zdenda :) Už nám je skoro 2 a čtvrt roku. Jsme bez plínek - máme je akorát na noc a už jsme tedy dlouho bez nehod :)Což jsem ráda - hlavně to taky ulevilo rozpočtu :s: Jinak teda krásně mluví - řekne všechno - umí už i pár básniček, na to je šikula. Ale abych jen nechválila, tak máme pořád :q: Už jsme ho jednou zkusily sebrat, ale :r: a hoooodně, tak jsem to nehrotila. Má ho sice jen na spaní, ale už je na něj velkej... A jinak jsme mu zadělali na sourozence - termín máme na silvestra, tak nám držte palce ať je vše v pořádku :) Mějte se a přeju na ty rarášky pevný nervíky :)

Ahojky, no to jsou hezké zprávičky!! gratuluji k těhu :k: :k: No a jinak šikulka to je, my třeba s mluvením nic moc teda, nějaká básnička fakt nehrozí..ale dudlík jsme vzali 10 dnů před tím, než se malá narodila, pač ho chtěl hodně i přes den, a řval taky dost, hlavně noci ty první 3 byly nejhorší, ale vytrvali jsme a za ten týden až 10 dní si nevzpomněl!!! bez toho pláče to nepůjde, na to se musíš připravit. tak ať se vám všem daří a jste zdraví :h: :k: :)

In reply to by marcy

Marcy děkuju, tak to jsem ráda, že píšeš že se to bez pláče neobejde. Každý mi říká, jak to dítě vzalo v pohodě, tak mi ho až bylo líto. Já to do narození (nejdýl) taky chci stihnout, ale nejlépe už teď v létě, protože to ho fakt má jen na spinkání :)

In reply to by culik

Co já zase slyšela, tak mi všichni říkali, že nejhorší jsou první 3 noci a pak už pohoda, našemu malochovi to trvalo dýl, ale povedlo se. Malé teď dudlík zkouším, ptž. se uklidňuje u prsa, ale dudlík vyflusává a navaluje se jí z něj, tak jí ho snad ani strkat nebudu, když cidím, co to s jirkou dalo práce. Jako lépe se psychicky připravit na nejhorší a třeba tě dítko překvapí, jen musíš být odhodlaná a rozhodně dudu nedávat zpět. tak uvidíte.a co čekáte? víte už?

In reply to by marcy

Jj, taky jsem si říkala, že bych u druhýho dudu nedala, ale to je ještě daleko. Ok, připravím tedy taťku na to, že bez slziček se to neobejde a budeme to muset zkusit :) Ještě nevíme co to bude. Ale snad 2. července by mohl dr. už vědět. Chtěla jsem překvápko, ale čím dál víc si myslím, že to nevydržímn :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka