zánět spojivel - může do školky?

25.03.2012

Ahoj holky, od kdy mala nastoupila do školky je furt nemocná. Jednou zelená rýma, pak chřipka, pak rotaviry atd. Teď chytla zánět spojivek. Můžu ji dát zítra do školky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,určitě do školky nemůže :n: .Jen jsem si vzpoměla že náš příběh je stejný.Míša nastoupil do školky v listopadu a od té doby je pořád nemocný dostal laringitýdu,tu nikdy neměl,pak pořád rýma kašel,ted začal zase s ouškem,tak mu ho museli píchat a pořád dokola,nakonec jsem to chytla i já a to já jsem nastoupila do nové práce od října a smlouvu mám do konce března a je jasné že mě to neprodlouží,bohužel,zdraví je přednější a hlídání nemám,není to jednoduchý,tak jedině další mimčo :a: Jsem zapoměla jednou brzdil hlavičkkou o koberec ve školkce a dostal zánět do oka,tak zase další antibiotika :( ,jinak dopuju ho vitamínama,vším možným a nic moc mě nezabírá,tak držím palce at se brzo uzdravíte a tobě at prodlouží práci,papa :a:

In reply to by hanicka11

JSem na to uplne stejne. Mala je od zari ve skolce a nejdele byla ve skolce 3tydny v prosinci. Jinak je to tyden ve skolce, 3tydny doma, dva dny ve skolce, 14dni doma, apod.
Nastesti zatim v praci dobry neb manzel dela na smeny a tak to zvladame nejak pokryvat a ja si beru kdyz tak pul den dovolene. Ale mam smlouvu na dobu urcitou do konce roku a pocitam, ze obnoveni uz nebude :( Takze si pomalu hledam novou praci a rada bych, abych si to odbyla v lete, kdy bude mala doma a snad nebude marodit a ja tak preziju zkusebku a budu moci jet normalne v zari. Ale snad se uz konecne promori a bude klid.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka